Μάρκος Σεφερλής: Το νέο βίντεο από το Δελφινάριο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Διέκοψε την παράσταση

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει τοποθετηθεί στο επίκεντρο των διαδικτυακών Μέσων και της τηλεόρασης, λόγω των αντιδράσεων που έχουν δημιουργηθεί από ένα σκετς που περιλαμβάνει στην παράσταση του στο Δελφινάριο. Συγκεκριμένα, το σκετς σατιρεί τον non-binary νικητή της Eurovision, "Nemo".

Το μήνυμα της παράστασης δεν φάνηκε χιουμοριστικό για την πλειοψηφία της ψυχαγωγικής ζώνης, με πολλούς από τους τηλεοπτικούς παρουσιαστές να εκφράζουν on-air την δυσαρέσκεια τους, και μάλιστα, έχουν δημιουργηθεί "ανοιχτά μέτωπα" με κάποιους από τους παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών.

Οι απειλές και οι επιθέσεις του Μάρκου Σεφερλή στον Γιώργο Λιάγκα

Ο Μάρκος Σεφερλής χθές, 17/09, έκανε προσωπική επίθεση στον παρουσιαστή της εκπομπής το "Πρωίνό", Γιώργο Λιάγκα, με τους ίδιους να δίνουν περισσότερη έκταση στο θέμα μέσω των social media.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναρτώντας βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είπε επιθετικά στον παρουσιαστή: "Είναι λογικό να φοβάσαι, αφού έχουμε μηνύματα που έχουμε ανταλλάξει και δεν θα ήθελες να βγουν στη φόρα" (δείτε εδώ το βίντεο)

Το θέμα συνεχίζει να παίρνει διάσταση με τον παρουσιαστή να απαντά σήμερα, 18/09 μέσα από το Πρωινό του ANT1.

Κατά την διάρκεια όλων αυτών νέο βίντεο από το Δελφινάριο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει τον ηθοποιό να ξεσπά για τα όσα γίνονται, μπροστά στο κοινό

Το ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο «Δέχομαι οργανωμένη επίθεση»

Χαρακτηριστικά, ο Μάρκος Σεφερλής φαίνεται να λέει: «35 χρόνια στο σύνολο. 20 εδώ στο Δελφινάριο, κάνουμε κωμωδία για την οποία όλοι έχουν άποψη εκτός από αυτούς που την κάνουν, δηλαδή εμάς. Γιατί την κωμωδία δεν την αναλύεις, την κάνεις απλά. Λες ένα αστείο και ο κόσμος γελάει αυθόρμητα.

Πολλοί με ρωτάνε πώς καταλαβαίνω ένα αστείο που λέω ή γράφω θα βγάλει γέλιο ή πώς καταλαβαίνω ότι μία παράσταση που ετοιμάζω, θα κάνει επιτυχία… Είναι θέμα όσφρησης και όχι μύτης γιατί μύτη έχουν κι άλλοι μεγάλη αλλά εγώ είχα από μικρό παιδί έντονη την αίσθηση της όσφρησης. Μυρίζομαι τα πάντα. Γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια μυρίζομαι τις κακοτοπιές και γι’ αυτό και όσες τρικλοποδιές κι αν έχουν προσπαθήσει να μου βάλουν, δεν καταφέρνουν να με ρίξουν.

Εγώ παραμένω όρθιος κι αυτό το οφείλω σε εσάς που είστε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζετε, αγαπάτε, ό,τι κάνω και σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Βλέπω, με πόσο αγάπη απαντάτε, μου στέλνετε μηνύματα, με στηρίζετε σε κάθε επίθεση, άδικη αλλά πολύ οργανωμένη που δέχομαι κάθε φορά αλλά το αποτέλεσμα ποιο είναι; Αυτό… Ό,τι κι αν κάνουν, αυτό δεν θα αλλάξει».