Νικόλας Ράπτης: Η γνωριμία με την σύζυγο του, Εμμανουέλα και το μεγάλο τους μυστικό

Όλα όσα δεν ήθελαν ο κόσμος να γνωρίζει

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Instagram / @raptis_nick
Instagram / @raptis_nick

Ο Νικόλας Ράπτης και η σύντροφος του, Εμμανουέλα μετρούν 8 χρόνια κοινής πορείας, με το ζευγάρι να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2023. Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με μόνη τους επιθυμία να παραμείνει σε αυστηρά προσωπικό επίπεδο.

Instagram / @raptis_nick

Νικόλας Ράπτης: Η σχέση του με την Εμμανουέλα και ο ερχομός ενός παιδιού

Το ζευγάρι σπάνια αποκαλύπτει εξελίξεις για την σχέση του καθώς προτιμούν η προσωπική τους ζωή να παραμένει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, για αρκετό καιρό κρατούσαν κρυφό το γεγονός ότι είναι αρραβωνιασμένοι.

Instagram / @raptis_nick

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός - παρουσιαστής είχε μιλήσει στην εκπομπή του πρώην συνεργάτη του, Γρηγόρη Αρναούτογλου, (δείτε εδώ τι είχε πει για την συνεργασία τους) πριν δύο χρόνια, αναφερόμενος στην πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του.

Δείτε τη - μοναδική - φωτογραφία από τον γάμο τους:

Instagram / @raptis_nick

«Έξι χρόνια κλείνουμε μαζί, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στο κορίτσι μου. Υπήρξε μια στιγμή αμηχανίας, αλλά τελικά είπε το “ναι”. Η πρόταση γάμου έγινε στο Παρίσι. Είχα μεγάλο άγχος που κουβαλούσα το δακτυλίδι σε μια ξένη χώρα, χρησιμοποιούσαμε και τα μέσα μεταφοράς, φοβόμουν μήπως μας το κλέψουν. Κατάλαβες πώς το λέω, είμαι από χωριό εγώ. Ένα δακτυλίδι πήρα στον άνθρωπό μου, το αξίζει

Δεν ήθελα να κάνω την πρόταση γάμου ούτε στον Πύργο του Άιφελ ούτε σε κάποιο εστιατόριο, αλλά στην Disneyland. Ήθελα να είναι παραμυθένιο, ήταν φανταστικά. Το feeling είναι χαρά, ευτυχία και γέλιο. Έβαλα το μονόπετρο σε ένα κουκλάκι, γονάτισα μπροστά στην Εμμανουέλα και της ζήτησα να με παντρευτεί. Δεν το περίμενε, υπήρχε αμηχανία. Της λέω “ωχ κοίτα τι έχει η Minnie”, κοκκαλώνει, γονατίζει και εκείνη την ώρα με κοιτάζει της λέω “θες να με παντρευτείς;” Υπήρχε σου λέω αμηχανία. Ήθελα να το κάνω στο τρενάκι, αλλά έλεγα μη μου φύγει κάνα δακτυλίδι. Δεν ξέρω πότε θα γίνει ο γάμος, δεν κάνεις σχέδια με τον κορονοϊό. Δε θα παντρευτούμε φέτος, του χρόνου. Κάτσε να δούμε με τις δουλειές τι θα γίνει».

Το μεγάλο τους μυστικό

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός - παρουσιαστής Νικόλας Ράπτης, έγινε για πρώτη φορά πατέρας χωρίς να γνωρίζε σχεδόν κανείς πως η σύζυγός του είναι έγκυος! Πιο συγκεκριμένα η Εμμανουέλα, έφερε στον κόσμο την κόρη τους, την Τρίτη, 10/09.

Το ζευγάρι την ίδια μέρα μοιράστηκε το χαρμόσυνο αυτό γεγονός μετους διαδικτυακούς τους φίλους μεσω δύο φωτογραφίες από το μαιευτήριο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής έγραψε χιουμοριστικά: «Συγνώμη κόρη μου, που η πρώτη φάτσα που είδες στη ζωή σου ήταν αυτή!10/09/2024. Καλώς ήρθες ουράνιο τόξο μας».

Δείτε την ανάρτηση του:


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικόλας Ράπτης είχε την ευκαιρία να παρευρίσκεται στον τοκετό της κόρης του, μια εμπειρία που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη. Στις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή "Breakfast at Star", o ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε για την εμπειρία του:

«Πρώτη φορά μπαμπάς! Κούραση, αυπνία και παράλληλα με τα δουλειά, είναι δύσκολα τα πράγματα. Ήμουν μέσα στον τοκετό, τρομερή εμπειρία, ανακαλύπτεις και το μεγαλείο της γυναίκας εκείνη την ώρα», είπε αρχικά ο Νικόλας Ράπτης.

Ο Νικόλας Ράπτης είπε στη συνέχεια: «Άλλαξα ραδιοφωνική στέγη μετά από πέντε χρόνια. Έχω κάνει συζήτηση για μια τηλεοπτική εκπομπή, αλλά μπορεί και να μη γίνει και ποτέ. Αυτή η εκπομπή έχει το κομμάτι του παιχνιδιού και της επαφής με τον κόσμο. Με τη Μαρία Ηλιάκη είμαστε φίλοι, δεν υπάρχει ανταγωνισμός».

Για τη δήλωση της Τζώρτζιας Γεωργίου για Ελίνα Παπίλα και Μάριον Μιχελιδάκη, ο Νικόλας Ράπτης είπε: «Δεν σχολιάζω δηλώσεις ανθρώπων. Πώς να σχολιάσω μια κοπέλα που δεν την έχω γνωρίσει ποτέ; Είναι άτοπο, δεν χρειάζεται».