Δανάη Παππά: Κινδυνεύει με έξωση από τον πρώην της, Λάμπρο Λάζαρη - Οι νέες εξελίξεις στον "πόλεμο" του πρώην ζευγαριού

Πως μπορεί να την "πετάξει" έξω από το πατρικό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σαν "βόμβα" έσκασε ο χωρισμός της Δανάης Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη προς το τέλος του καλοκαιριού έπειτα από 6 χρόνια σχέσης. Η επιβεβαίωση ωστόσο ήρθε από την ίδια την ηθοποιό σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno. Ρεπορτάζ θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει όμως από λίγο μετά το Πάσχα

Με την έναρξη των εκπομπών ωστόσο "έσκασε" ακόμα μια "βόμβα" για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι που ήταν ένα βήμα πριν από τον γάμο. Από τις τρυφερές φωτογραφίες, δηλώσεις και τις ερωτικές εξομολογήσεις στο γραφείο του δικηγόρου και στις... μηνύσεις.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ο Λάμπρος Λάζαρης πήρε δάνειο ύφους 140.000 ευρώ για χάρη της Δανάης Παππά, ώστε να κάνει επισκευές στο τριώροφο πατρικό σπίτι της, στον πρώτο όροφο και το ισόγειο ειδικότερα.

Ο πρώην σύντροφός της λοιπόν, της ζητάει να αποπληρώσει αυτό το δάνειο μέσα σε 6 μήνες, παραχωρώντας της τους ορόφους εφόσον είναι συνεπής, πληρώνοντας ουσιαστικά 7.500 ευρώ το μήνα για να ξεχρεώσει, διαφορετικά, αν δεν φανεί συνεπής, θα αναγκαστεί να χωρίσει το ισόγειο από τον πρώτο όροφο και θα τον νοικιάσει.

Δανάη Παππά Λάμπρος Λάζαρης

Προχωρά σε μήνυση εναντίον της Δανάης Παππά ο Λάμπρος Λάζαρης;

Σύμφωνα τώρα με το Happy Day στον ALPHA μπορεί να υπέγραψαν το συμφωνητικό για την πληρωμή του δάνειο από την Δανάη Παππά, ωστόσο σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής η οποία ήρθε σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του Λάμπρου Λάζαρη - που μέχρι πρότινος ήταν και της ηθοποιού - δεν σηκώνει τα τηλέφωνα ούτε απαντάει στα emails.

«Σοκαρίστηκε με την δημοσιοποίηση με την εξωδικαστική διαμάχη. Θέλει να ρίξει τους τόνους, Συνομίλησα με τον Αλέξανδρο Παπαιωανίδη που είναι δικηγόρος του Λαζαρη και μέχρι πρότινος και της Παππά. Ο δικηγόρος μου είπε ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Δανάη αλλά δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε στα email οπότε ακολουθεί τις εντολές του κ. Λάζαρη να προβεί σε μήνυση ακόμα και σε έξωση. Του ανήκει ο πρώτος όροφος», ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος του Happy Day αποκαλύπτοντας το λόγο που ο επιχειρηματίας θα προχωρήσει σε μήνυση.

Σε άλλο σημείο η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με κοντό πρόσωπο από το περιβάλλον της Δανάης Παππά. «Κοντινός άνθρωπος μου είπε ότι η Δανάη κατάλαβε ότι δεν θέλει να συζητιέται και να το τροφοδοτεί. Θέλει από αυτή τη σχέση να κρατήσει τα καλά. Δεν θέλει να δηλητηριαστεί. Αυτός ο άνθρωπος μου λέει ρε Σταματίνα παιδιά δεν κάνανε, είχαν ωραίες στιγμές έχουν και άσχημες αλλά γιατί να γίνεται τόσος ντόρος;», είπε.