Κοινωνία ώρα Mega: «Ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και...» - Η ανακοίνωση της Ανθής Βούλγαρη για την απουσία του Χασαπόπουλου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κοινωνία ώρα Mega: «Ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και...» - Η ανακοίνωση της Ανθής Βούλγαρη για την απουσία του Χασαπόπουλου

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είναι από τα πιο αγαπητά τηλεοπτική δίδυμα, γεγονός που αποδίδουν και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά εδώ και αρκετές σεζόν στην εκπομπή του MEGA, Κοινωνία ώρα Mega.

Και οι παρουσιαστές ωστόσο έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις κάτι που φαίνεται και στο πλατό της εκπομπής. Έχουν αρκετό χιούμορ ο ένας με τον άλλον, ενώ το καλοκαίρι η παρουσιάστρια ήταν και καλεσμένη στον γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου που έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα.

Η απουσία του Ιορδάνη Χασαπόπουλου από την εκπομπή Κοινωνία ώρα MEGA

Σήμερα Τετάρτη 18/9 λοιπόν, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έλειπε από την εκπομπή, με την Ανθή Βούλγαρη να παρουσιάζει μόνη της την επικαιρότητα της ημέρας. Όπως ανακοίνωσε, ο συμπαρουσιαστής της ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μείνει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.

«Καλή σας ημέρα. Εδώ είμαστε κυρίες κύριοι. Χωρίς το φεγγάρι μου σήμερα. Μόνο με την πανσέληνο. Το φεγγάρι μου είναι λίγο αδιάθετο σήμερα, οπότε μόνη μου θα κάνω την εκπομπή. Δεν σας το είπα από χθες; Έκλειψη, πανσέληνος. Όλα μαζί. Είναι λίγο δύσκολες εποχές για τα ζώδια αλλά θα το ξεπεράσουμε. Σε λίγες μέρες θα έρθει ο Ιορδάνης μας πάλι. Αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία, οπότε σήμερα έπρεπε να μείνει στο σπίτι», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη.