Νίκος Κουρής: Τραγουδίστρια η γυναίκα που βρίσκεται δίπλα του μετά τον χωρισμό

Τι έχει συμβεί τελικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου υπήρξαν μαζί εδώ και 18 χρόνια. Απέκτησαν ένα γιο, ο οποίος πλέον τους έχει ξεπεράσει και τους δύο σε ύψος και πριν από εννέα μήνες αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος τους συζητήθηκε στα κανάλια, τα σάιτ και στα social media, ωστόσο η χαρά τους αυτή δεν κράτησε για πολύ, αφού πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως το ζευγάρι εδώ και πέντε μήνες δεν είναι μαζί και πως ο ηθοποιός έχει φύγει και από το σπίτι τους.

Έχει σβήσει, μάλιστα, τις φωτογραφίες από τον γάμο τους από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έχει κάνει unfollow την σύζυγό του, χωρίς κανένας από τους δύο να έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα περί τέλους στην σχέση τους.

Η χορεύτρια σήμερα (17/9) εντοπίστηκε από τις κάμερες σε ανεβασμένη διάθεση και παρόλο που δεν έδωσε για άλλη μία φορά καμία απάντηση για το τι συμβαίνει μεταξύ τους, έκανε χιούμορ με τους δημοσιογράφους και τους κάμεραμαν - δείτε την εδώ.

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Νίκου Κουρή μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Τοπαλίδου

Αφού προβλήθηκε το παραπάνω πλάνο στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ο Γιάννης Πουλόπουλος θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη που αφορά τον Νίκο Κουρή. Ο ηθοποιός φαίνεται πως δεν είναι στα καλύτερά του ψυχολογικά και έχει ανάγκη από δικούς του ανθρώπους γύρω του. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει και μία γυναίκα που τον στηρίζει πολύ.

«Υπάρχει μια γυναίκα που είναι στο πλευρό του Νίκου Κουρή, προσέξτε, το υπογραμμίζω αυτό, δε μιλάμε για μια νέα σχέση ή κάτι καινούργιο, λέμε απλά ότι υπάρχει μια γυναίκα, η οποία είναι στο πλευρό του αυτό το διάστημα. Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός έχει αυτή τη στιγμή ανάγκη να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του, με υποστηρικτικό ρόλο. Είναι καλλιτέχνης, τραγουδίστρια απ' όσο μαθαίνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου