Μάρκος Σεφερλής: Το απειλητικό μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα - «Γιωργάκη, λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει...»

Ένα πράγμα είναι βέβαιο: Σύντομα θα έχουμε περισσότερες εξελίξεις

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Πηγή φωτογραφιών: NDP
Πηγή φωτογραφιών: NDP

Ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή του το "Πρωινό" τοποθετήθηκε στο πρόσφατο ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή κατά των παρουσιαστών της τηλεόρασης και της ψυχαγωγίας.

Ο Μάρκος Σεφερλής τα τελευταία 24ωρα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον κόσμο της τηλεόρασης. Ο ίδιος, μέσα από το βίντεο του που ανάρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, αναφέρει ότι θα "ξεμπροστιάσει" όλους όσους μιλούν αρνητικά για εκείνον, και μάλιστα, με αποδεικτικά στοιχεία και μηνύματα (δείτε εδώ το βίντεο).

Δείτε εδώ πώς άρχισαν όλα: Το σκετς με το Nemo από την Eurovision που έφερε τον Μάρκο Σεφερλή απέναντι σε όλους

«Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στο θέμα με τον Μάρκο Σεφερλή δήλωσε ότι φοβάται τις επόμενες κινήσεις του ηθοποιού, και ότι δεν θεωρεί έντιμο να δημοσιεύσει προσωπικά μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τους παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα, είπε:

«'Με τρομάζει το γεγονός ένας άνθρωπος να λέει ότι “θα βγάλω μηνύματα στη φόρα”'. Τα μηνύματα είναι μία προσωπική ανταλλαγή απόψεων, που υποτίθεται είναι εν κρυπτώ και αφορούν τους δύο ανθρώπους που ανταλλάσσουν μηνύματα. Εγώ δεν του έστειλα μήνυμα. Όταν λοιπόν κάποιος βγαίνει και λέει «θα σε ξεμπροστιάσω και θα φανερώσω τα μηνύματα» αυτό δεν είναι έντιμο. Είναι προσωπικό! Δε μπορείς εσύ να με εκβιάζεις ότι θα δώσεις στη φόρα τα μηνύματα».

Δείτε το βίντεο:

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή

Λίγο αργότερα, ο κωμικός δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο, μέσα από το οποίο απάντησε στα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα, επιμένοντας στην αρχική του στάση και λέγοντας:

"Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο. Ενώ είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο, το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη, λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει, γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά".

Είναι εμφανές ότι το... beef του Μάρκου Σεφερλή με τον Γιώργο Λιάγκα (και όχι μόνο) ολοένα κλιμακώνεται και μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Πώς ο Μάρκος Σεφερλής έχει βρεθεί «απέναντι» από τους Έλληνες παρουσιαστές

Οι αντιδράσεις στην τηλεόραση από τους παρουσιαστές ξεκίνησε όταν ο γνωστός κωμικός ενσωμάτωσε στην παράσταση του ένα σκετς, στο οποίο υποδύεται τον Nemo, τον νικητή της Eurovision 2024 από την Ελβετία.

Ο Μάρκος Σεφερλής συζητήθηκε ιδιαίτερα για τον τρόπο που επέλεξε να υποδυθεί τον non binary Nemo, κάτι το οποίο ο ίδιος το ονομάζει "σάτιρα".

Πιο συγκεκριμένα ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε με επιθετικό ύψος μέσα από ένα βίντεο στα social media, στο οποίο στέλνει ένα, όχι τόσο φιλικό, μήνυμα σε όσους τον κακολογούν δημόσια.

Ο κωμικός είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο του:

«Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες, σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών έβαλαν λιτούς και δεμένους να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για εμένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει… Τόσα χρόνια, δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία. Τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους, δεν παίρνουν καμία αξία γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους… Έναν έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία» κατέληξε.

Το όλο θέμα με το σκετς του Nemo, συζητήθηκε από την Φαίη Σκορδά, την Ελένη Τσολάκη, και την Κατερίνα Καινούργιου. Ωστόσο, ο Μάρκος Σεφερλής έχει κάνει δηλώσεις μόνο στην εκπομπή του Super Κατερίνα.