Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Η μοιρασιά της περιουσίας μετά τον χωρισμό - Ο οικονομικός πόλεμος και το δάνειο των 140.000 ευρώ

Όλη η αλήθεια για το τέλος της σχέσης τους και ο νέος έρωτας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Η μοιρασιά της περιουσίας μετά τον χωρισμό - Ο οικονομικός πόλεμος και το δάνειο των 140.000 ευρώ

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 6 χρόνια σχέσης, ενώ ήταν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να παντρευτούν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, έδωσαν τέλος στον δεσμό τους στις αρχές του καλοκαιριού και ενώ μέχρι τώρα όλα έδειχναν πως είναι καλά μεταξύ τους και προχωρούν την ζωή τους χωρίς κακίες και άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους, τελικά το "διαζύγιό" τους δεν ήταν βελούδινο.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους βρέθηκαν σε δικηγόρους για να λύσουν εξωδικαστικά τις διαφωνίες που είχαν γύρω από οικονομικά ζητήματα. Η ηθοποιός είχε πάρει δάνειο από εκείνον, ύψους 140.000 ευρώ, για να κάνει επισκευές στο τριώροφο σπίτι της, στον πρώτο όροφο και το ισόγειο ειδικότερα.

Οι οικονομικές διαφωνίες και η αλήθεια για τον χωρισμό Παππά - Λάζαρη

Ο ίδιος, λοιπόν, της ζητάει να αποπληρώσει αυτό το δάνειο μέσε σε 6 μήνες, παραχωρώντας της τους ορόφους εφόσον είναι συνεπής, πληρώνοντας ουσιαστικά 7.500 ευρώ το μήνα για να ξεχρεώσει, διαφορετικά, αν δεν φανεί συνεπής, θα αναγκαστεί να χωρίσει το ισόγειο από τον πρώτο όροφο και θα τον νοικιάσει.

Η ηθοποιός έχει συμφωνήσει ήδη σε αυτή τη συνθήκη και μαζί υπέγραψαν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό σχετικά με το δάνειο αυτό και το σπίτι της, ενώ παράλληλα της ζητάει την μεταβίβαση δύο οχημάτων, τα οποία είναι στο όνομα της Δανάης Παππά, αλλά αγοράστηκαν από τον Λάμπρο Λάζαρη. Πρόκειται για ένα πολυτελές suv και ένα scooter.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κάμερα του Πρωινού την πλησίασε για δηλώσεις, αλλά μόνο για το συγκεκριμένο θέμα δεν μίλησε. Στο Buongiorno, ωστόσο, μίλησε και δήλωσε τα παρακάτω: «Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση, αλλά όλα καλά. Αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες» και αμέσως μετά, ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA αποκάλυψε πως η ίδια είναι ξανά ερωτευμένη και σε σχέση με πολύ γνωστό Έλληνα ηθοποιό.

Δείτε επίσης: «Με τον Λάμπρο τσακωνόμαστε...» - Τι δήλωνε για το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της