Σοφία Πολυζωγοπούλου: Οι δύο λέξεις που ψέλλισε στην κάμερα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα

Πού βρίσκεται και με τι ασχολείται

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Οι δύο λέξεις που ψέλλισε στην κάμερα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από μερικούς μήνες πήρε την απόφαση να αντιμετωπίσει τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, μετά τον ξυλοδαρμό της στο αυτοκίνητό τους, μετά από νυχτερινή τους έξοδο. Ο γιατρός που την εξέτασε δεν πίστεψε τα ψέματα που του έλεγαν πως έπεσε από την σκάλα, κινήθηκε νομικά και έτσι η δικηγόρος βρήκε την δύναμη να προχωρήσει την υπόθεση και να κάνει τον ποινικολόγο να πληρώσει για τις πράξεις του.

Από εκείνη τη στιγμή, ωστόσο, η ίδια δεν εμφανίστηκε ξανά στις κάμερες. Έφυγε από το γραφείο του συζύγου της, συνεχίζοντας βέβαια να ασκεί το επάγγελμά της σε δικό της χώρο και έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας χαμηλούς τόνους, προστατεύοντας τον εαυτό της και την κόρη της - δείτε εδώ όσα δεν γνωρίζατε για εκείνη.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό από τον Απόστολο Λύτρα

Σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, η 37χρονη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον ξυλοδαρμό της στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια, με τους δημοσιογράφους και τις κάμερες να την ακολουθούν, αλλά δεν επιθυμούσε να κάνει κάποια δήλωση.

Χαιρέτησε ευγενικά τους ρεπόρτερ, όμως όταν την ρώτησαν πώς αισθάνεται και εάν έχει επιστρέψει κανονικά στη δουλειά της, ψέλλισε απλώς: «Σας παρακαλώ…» και χάθηκε στο πλήθος - δείτε εδώ το μήνυμα που της είχε στείλει πριν την αποφυλάκισή του.

Εντωμεταξύ, όσο εκείνη παλεύει να δικαιωθεί, εκείνος γλεντάει στα μπουζούκια. Στην πίστα του νυχτερινού κέντρου τραγουδούσε η Έλλη Κοκκίνου «Μωρό μου σόρρυ» στην πρώτη σειρά διακρίνεται στο βίντεο παρακάτω ο Απόστολος Λύτρας, που φαίνεται να επιστρέφει σταδιακά στην καθημερινότητά του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ξεκαθαρίζουν οι εκκρεμότητες που τον απασχολούν, κάθε άλλο. Η επαφή του με τη μικρή του κόρη, ο επικείμενος πλειστηριασμός του σπιτιού όπου διαμένει η πρώην σύζυγός του, καθώς και η δίκη για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, είναι μερικά από τα θέματα που συνεχίζουν να τον απασχολούν έντονα.

Παράλληλα ο Απόστολος Λύτρας αναλαμβάνει την υπόθεση της Βαρβάρας Κίρκη στην αντιδικία της με τον πρώην σύντροφό της Θέμη Αδαμαντίδη, με εκείνη να δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στον ποινικολόγο παρά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Όπως τόνισε, τα όσα ακούγονται δεν επηρεάζουν την ικανότητά του ως δικηγόρος και τον θεωρεί ως έναν από τους καλύτερους που υπάρχουν.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του Live News: