Γιώργος Κιμούλης: Έγινε γνωστό ένα χρόνο μετά - Η μήνυση που κατέθεσε κατά της Παναγιώτας Βλαντή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από τρία περίπου χρόνια ο Γιώργος Κιμούλης βρέθηκε αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για κακοποιητική συμπεριφορά σε συνεργάτες του. Όλα ξεκίνησαν από την συνέντευξη της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή του MEGA Πάμε Δανάη - δείτε την εδώ.

Έκτοτε, πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της υποκριτικής που έχουν συνεργαστεί μαζί του αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για όσα έχουν ζήσει στο πλευρό του, με την δικαστική διαμάχη να συνεχίζεται μέχρι και σήμερα ανάμεσα στον ίδιο, την Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά.

Όλη η αλήθεια για την Παναγιώτα Βλαντή και τον Γιώργο Κιμούλη

Στο μεσοδιάστημα όμως, ο σκηνοθέτης επέστρεψε στο θέατρο, με πλήθος κόσμου να εκφράζει την αγανάκτησή του γι' αυτό. Ανάμεσά τους και η Παναγιώτη Βλαντή, η οποία είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα On Time:

«Ναι και το επαναλαμβάνω επειδή ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά, ότι ελπίζω να μην ξεχάσει. Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ».

«Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως - το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν "γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;" -, δεν ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει!».

Δείτε επίσης: Παναγιώτα Βλαντή - "Δεν ήταν εύκολο να αποκαλύψω ότι έπεσα θύμα παρενόχλησης! Ταλαιπωρήθηκα"

Και ενώ έχει περάσει ένας χρόνος από την δήλωση αυτή, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου μέσα από την εκπομπή του MEGA, Buongiorno, πως ο Γιώργος Κιμούλης είχε καταθέσει τότε μήνυση συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της.

Η ηθοποιός, γενικότερα, κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και από επιλογή θέλησε να μείνει και αυτό το ζήτημα μακριά από κάμερες και κανάλια. Την τελευταία φορά που την είχαν ρωτήσει για εκείνον, μάλιστα, είχε απαντήσει: «Δε θα ήθελα να μιλήσω για το θέμα του κύριου Κιμούλη και για τις εξελίξεις στην υπόθεση. Σας ευχαριστώ πολύ!». Η μήνυση είχε γίνει ήδη, βέβαια, επομένως είναι πολύ πιθανό να επέλεξε να σιωπήσει γι' αυτό.