Νικολέττα Ράλλη: Δήλωση σοκ για τους παρουσιαστές της τηλεόρασης

"Πάγωσαν" στο Happy Day

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Δήλωση σοκ για τους παρουσιαστές της τηλεόρασης

Η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που βρίσκονταν επίσης εκεί. Αυτές αφορούσαν την επιστροφή της στην τηλεόραση και τις προτάσεις που έχει δεχθεί.

Η ίδια εξήγησε πως δεν έχει κάνει πολλές συζητήσεις, ωστόσο η δήλωση που έκανε έπεσε σαν "βόμβα". Πέταξε σπόντα προς τους παρουσιαστές της τηλεόρασης, υποστηρίζοντας πως πολλοί έχουν γνωριμίες και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκονται στο "γυαλί", σε αντίθεση με εκείνη.

Η απάντηση σοκ της Νικολέττας Ράλλη για τους παρουσιαστές

«Όχι, δεν είχα καμία πρόταση από την τηλεόραση. Έκανα κάποιες επαφές από την άλλη πλευρά, αλλά νομίζω ότι μάλλον δεν έκανα τις κατάλληλες γνωριμίες όσο ήμουν στη δουλειά. Σε όλες τις δουλειές έτσι είναι. Δεν είναι κακό, είναι υγιές. Και επίσης, μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται. Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να ασχολούμαι μόνο με το παιδί μου και με τα social media ευτυχώς. Αν έχω κάποια τηλεοπτική ιδέα, θα σηκώσω το τηλέφωνο να την προτείνω. Όχι απλά για να υπάρχω», είπε χαρακτηριστικά, γεγονός που σχολιάστηκε αργότερα στον αέρα.

Δείτε επίσης για τη Νικολέττα Ράλλη: Έξαλλη με χυδαίο μήνυμα που δέχτηκε από παντρεμένο με παιδιά - «Η γυναίκα σου ξέρει τις μα@@κίες που στέλνεις;»

Η τελευταία τηλεοπτική δουλειά της ήταν στο OPEN, ωστόσο η συνεργασία της με το κανάλι δεν ήταν αυτή που θα ήθελε. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει γι' αυτή:

«Δεν θα ήθελα να κάνω ξανά εκπομπή σαν την περσινή. Συμφώνησα για κάποια πράγματα τα οποία δεν έγιναν ποτέ, όσον αφορά την προώθηση των εμπορικών στιγμών της εκπομπής. Ήξερα ότι η ζημιά στην τηλεθέαση θα έρθει από ‘κει. Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι, πιστεύω ότι θα μου ταίριαζε. Δεν θα πήγαινα σε κανένα ριάλιτι, αλλά θα ήθελα να παρουσιάσω το Survivor».