Λίτσα Πατέρα – Μιλάει για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση από το «Πρωινό»: Τι μέλλει γενέσθαι με την αστρολόγο

Έκανε ποδαρικό... απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Για πρώτη φορά, μετά από 33 χρόνια στην πρωινή ζώνη, η Λίτσα Πατέρα έλειπε σήμερα (16/9) από το ανανεωμένο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, μία απόφαση που προκάλεσε έκπληξη στο τηλεοπτικό τοπίο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστρολόγος είναι ιδιαίτερη στενοχωρημένη από αυτή την εξέλιξη, παρά τις προσπάθειες του καναλιού να αξιοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο.

Αν και δεν έχει κάνει δηλώσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη κίνηση, η Λίτσα Πατέρα σήκωσε το τηλέφωνο στην Ελένη Τσολάκη, που την κάλεσε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού». Η παρουσιάστρια της ευχήθηκε καλή σεζόν και ζήτησε την δική της... πρόγνωση σχετικά με τον φετινό νικητή.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 - «Δεν την "έφαγαν" τα πολλά τα χρόνια...»

Το «καρφί» για την απουσία της Λίτσας Πατέρα από την τηλεόραση

Παρά τις τηλεοπτικές εξελίξεις, η αστρολόγος δεν θέλησε να μιλήσει συγκεκριμένα για κάποιον από τους αντιπάλους της Ελένης Τσολάκη. Η Λίτσα Πατέρα ακούστηκε χαμογελαστή και χαλαρή στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το «Πρωινό Σουσού» μαζί της, με τους συνεργάτες της εκπομπής και την παρουσιάστρια να της εύχονται τα καλύτερα για τη συνέχεια.

«Καλή επιτυχία καρδιά μου, να είσαστε καλά! Ευλογημένα και χαρούμενα όπως είναι χαρούμενο το προσωπάκι σου πάντα και μας δίνεις χαρά. Εύχομαι από την καρδιά μου να πάτε πάρα πολύ καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα. Η Ελένη Τσολάκη ανταπέδωσε τις ευχές, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να τονίζει, με νόημα, «και να σας ξαναδούμε πολύ σύντομα».

Τι μέλλει γενέσθαι με την αστρολόγο

Οι δεσμοί που ενώνουν την Λίτσα Πατέρα με το κανάλι είναι πιο ισχυροί απ' αυτούς τους «κλυδωνισμούς» κι έτσι μπορεί να αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του σταθμού, αλλά παραμένει στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Το κανάλι τής αναγνωρίζει ότι έχει χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό που την παρακολουθεί και συζητάει μαζί της το ενδεχόμενο να αξιοποιηθεί στο πρωινό του Σαββατοκύριακου ή να αναλάβει δική της ξεχωριστή εκπομπή.