Κωνσταντίνος Αργυρός – Απαντάει για πρώτη φορά σχετικά με την αμύθητη περιουσία του στο Λονδίνο

Ήταν ξεκάθαρος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

«Ποδαρικό» στο ανανεωμένο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο τραγουδιστής μίλησε απ' το Royal Albert Hall για όλα, μεταξύ αυτών και για την περιουσία του στο Λονδίνο. Δείτε εδώ τι δήλωσε για το πρόβλημα υγείας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Επί Τόπου», στην κατοχή του βρίσκεται ένα μεγάλο συγκρότημα κατοικιών στην αγγλική πρωτεύουσα, συνολικής αξίας 5.000.000 ευρώ. Το ποσό δικαιολογείται βεβαίως από την επιτυχημένη πορεία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο τραγούδι και τις νυχτερινές εμφανίσεις του, καθώς θεωρείται ως ένα απ' τα πιο hot ονόματα της μουσικής σκηνής.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για τις επενδύσεις του στο Λονδίνο

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν του ανήκει το... μισό Λονδίνο, αναφερόμενος στις επενδύσεις του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν κάθετος ωστόσο.

«Όχι! Έχω καλούς συνεργάτες που αυτοί διαχειρίζονται τα δικά μου πράγματα. Έχω επιλέξει να συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους γιατί εγώ δεν είμαι άνθρωπος που έχω βλέπεις να φτιάξω κάτι. Δεν έχω δώσει χρήματα αλλά έχω κάποιους ανθρώπους δικούς μου, οικογένεια που διαχειρίζονται αυτή την κατάσταση, γιατί εγώ δεν είμαι καλός σε αυτά. Προσπαθώ να διασφαλίσω την οικογένεια μου. Ο αδελφός μου και η οικογένεια μου και άνθρωποι που έχω τη χαρά και την τιμή να είναι σπουδαγμένοι άνθρωποι είναι αυτοί που τα διαχειρίζονται. Η καλύτερη επένδυση είναι να προσέχω τον εαυτό μου και να δίνω στη μουσική ό,τι καλύτερο έχω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, βάζοντας τέλος σε αυτό το κομμάτι.