Φαίη Μαυραγάνη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση για τον Νίκο Μάνεση - Εκείνη με μαγιό και σορτς κι εκείνος με αμάνικο και βερμούδα

Δεν τους έχουμε ξαναδεί τόσο εκδηλωτικούς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Φαίη Μαυραγάνη
Instagram / Φαίη Μαυραγάνη

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης είναι μαζί για πάνω από 20 χρόνια - δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους. Έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, μία κόρη και έναν γιο, ωστόσο δεν τους αρέσει να απασχολούν την επικαιρότητα με την προσωπική τους ζωή, γι' αυτό και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, τις συνεντεύξεις και τις αναρτήσεις στα social media.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μία από αυτές είναι και η σημερινή (16/9) ανάρτηση της παρουσιάστριας (δείτε εδώ πώς τα πάει στη θέση του Αυτιά) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μία φωτογραφία από το καλοκαίρι που πέρασε με τον σύζυγό της, εκείνη φορώντας το μαγιό της και ένα σορτς και εκείνος στα μαύρα με βερμούδα και αμάνικο, και την συνόδευσε με την πιο τρυφερή εξομολόγηση.

Η ερωτική εξομολόγηση της Φαίης Μαυραγάνη στον Νίκο Μάνεση

«Το διάβασα τώρα το πρωί και μου άρεσε, μου ταίριαξε "- τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις; -ο άνθρωπος που γνώρισε εσένα". Αυγουστιάτικες βόλτες στους αγρούς του Ξι. Όμορφο μετά από εικοσιδύο χρόνια σχέσης να ποζάρεις στα παιδιά σου», έγραψε χαρακτηριστικά, κάνοντας την πιο ωραία δημόσια αφιέρωση στον καλό της. Φυσικά, οι ακόλουθοί της την αποθέωσαν γι' αυτό στα σχόλια.


Περισσότερες φωτογραφίες θα βρει κανείς στο προφίλ της από το σπίτι τους, στον οποίο οι δυο τους περνούν τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο τους, αφού εκεί έχουν στεγάσει την αγάπη τους και το έχουν γεμίσει με όμορφες αναμνήσεις.

Όπως βλέπουμε, λοιπόν, από τα στιγμιότυπα που ανεβάζει κατά καιρούς, στο σπίτι τους κυριαρχούν χρώματα σε γήινους τόνους, όπως το άσπρο και το μπεζ ενώ φαίνεται να έχει μια μίνιμαλ αλλά όμορφη διακόσμηση. Μάλιστα, τα έπιπλα που έχει επιλέξει είναι κι αυτά σε λευκούς τόνους ενώ φαίνεται όλη η επίπλωση αρκετά μοντέρνα και προσεγμένη. Ταιριάζει, δηλαδή, απόλυτα στον χαρακτήρα τους. Έχουν, βέβαια, και κάποια πιο εκκεντρικά στοιχεία σε κάποια δωμάτια, όπως η καρό πολυθρόνα τους.

Φαίη Μαυραγάνη σπίτι φωτογραφίες 3

Φαίη Μαυραγάνη σπίτι φωτογραφίες 2

Φαίη Μαυραγάνη σπίτι φωτογραφίες