Δημήτρης Λάλος: «Με την Μαριλίτα έχουμε...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Λαμπροπούλου

Η σπάνια εξομολόγηση για την σύνδεσή τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Λάλος: «Με την Μαριλίτα έχουμε...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Λαμπροπούλου

Ο Δημήτρης Λάλος, το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη κατά την οποία μίλησε για τον Σασμό, τον Τιμωρό, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε και στην Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Οι δυο τους, εδώ και καιρό, φημολογείται πως είναι ζευγάρι και πως χώρισαν τους συζύγους τους, εκείνος την Έλενα Μαυρίδου και εκείνη τον Γιάννη Νταλιάνη, για να είναι μαζί. Ο Δημήτρης Λάλος έχει πάρει επίσημα διαζύγιο, αλλά η ηθοποιός όχι. Δημοσιεύματα, όμως, τους θέλουν να μένουν και κάτω από την ίδια στέγη (δείτε εδώ τι έχουν αποκαλύψει δικά τους πρόσωπα), με κανέναν από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει όσα ακούγονται.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Λάλου για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Για άλλη μία φορά ο ηθοποιός, επιλέγει να μην πει κάτι για το διαζύγιό του, ωστόσο μιλά για την σύνδεσή του με την γυναίκα που για τρεις σεζόν υπήρξε τηλεοπτική του σύντροφος και σύζυγος: «Η ζωή μου θα είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά αν δεν υπήρχε ο Σασμός, όπως όλα στη ζωή μας φαντάζομαι. Καταφέραμε με την Μαριλίτα να φτιάξουμε ένα εμβληματικό ζευγάρι, που ο κόσμος θα το αγαπάει και θα το θυμάται στον καιρό που θα έρθει. Γνωρίζω ότι ο κόσμος μπορεί να με λέει για καιρό "Μαθιό", αλλά δεν με πειράζει, γιατί για τον ηθοποιό είναι πάντα μία ευχή και μία κατάρα να κάνει μία επιτυχία. Αλλά εγώ χαίρομαι που ήταν ο Σασμός, ο Μαθιός, τον αγάπησα πάρα πολύ κι εγώ ως χαρακτήρα, του έδωσα όλη μου την ψυχή, τα έδωσα όλα, ό,τι είχα και δεν είχα σε αυτό τον άνθρωπο και η αγάπη που πήρα πίσω από τον κόσμο είναι ανάλογη. Δεν μετανιώνω γι' αυτά και πιστεύω ότι δεν γίνονται και εύκολα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί με την ηθοποιό, αποκάλυψε για την σχέση τους: «Με την Μαριλίτα έχουμε μία πάρα πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο, διότι κάπως έχουμε μία κοινή επαφή, έχουμε έναν κοινό τρόπο να προσεγγίζουμε τον ρόλο και την στιγμή, την χειραγώγηση του χρόνου. Με την Μαριλίτα έχουμε ταιριάξει σε αυτό και γι' αυτό καταφέραμε να κάνουμε και αυτό το πολύ δυνατό ζευγάρι. Οι πρόβες μας έχουν ξεκινήσει» - δείτε εδώ την κοινή καθημερινότητά τους.