Φωτεινή Πετρογιάννη: «Είναι...» - Ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει στην πρεμιέρα του Πρωινού

Σε πελάγη ευτυχίας η εγκυμονούσα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτεινή Πετρογιάννη: «Είναι...» - Ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει στην πρεμιέρα του Πρωινού

Η Φωτεινή Πετρογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι 39 ετών, σπούδασε δημοσιογραφία και από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος. Έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση στην εκπομπή του Alpha "Talk Show", με τον Μανόλη Καψή, ενώ βρέθηκε και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου "Αποδείξεις", ως ρεπόρτερ. Από το 2008 μέχρι το 2015, εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Channel 9, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων αλλά και διάφορες ενημερωτικές εκπομπές.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, παρουσιάζοντας τόσο ραδιοφωνική εκπομπή στο Novasport fm 94,6, όσο και αθλητική εκπομπή στο site του σταθμού. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, βρίσκεται στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Πρωινό, συγκεκριμένα, παρουσιάζοντας θέματα της επικαιρότητας και εκφράζοντας την άποψή της για το καθένα από αυτά, ακόμη κι αν αυτό φέρνει εντάσεις στον αέρα.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Φωτεινής Πετρογιάννη

Σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, έκανε πρεμιέρα για άλλη μία χρονιά στο πλευρό του παρουσιαστή, αυτή τη φορά όμως σε μία διαφορετική συνθήκη. Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - δείτε την εδώ.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην κάνει μία αναφορά σε αυτό το γεγονός κατά την έναρξη της εκπομπής. «Πάω να υποδεχτώ δυο ανθρώπους μαζί. Τέταρτη σεζόν η Φωτεινούλα ήταν έγκυος από πριν. Το γνωρίζαμε και πριν την εκπομπή αλλά είναι αυτό που λέμε ότι αν δεν δέσει το μωρό δεν το λέμε», είπε χαρακτηριστικά.

Και η ίδια αμέσως αποκρίθηκε, αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού που περιμένει: «Το σεβάστηκαν οι συνάδελφοι που το γνώριζαν και εσείς που ξέρετε ότι πέρασα λίγο δύσκολες ημέρες. Είναι μπέμπης. Είμαι στον 7ο. Αρχές Δεκέμβρη θα γεννήσω. Από εδώ θα φύγω 15 Νοέμβρη. Θα κάτσω λίγο».

Σύντροφός της είναι ο Μιχαήλ Ρουμπής. Είναι γνωστός σκηνοθέτης, 36 ετών και έχει μια κόρη από την προηγούμενη σχέση του - δείτε εδώ περισσότερα για εκείνον και για την περιπέτειά του με τον καρκίνο.