Το Πρωινό: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Λιάγκα μαζί με ανακοίνωση εγκυμοσύνης - «Είναι μπέμπης! Είμαι στον 7 μήνα»

Χαρές στο πλατό του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Πρωινό: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Λιάγκα μαζί με ανακοίνωση εγκυμοσύνης - «Είναι μπέμπης! Είμαι στον 7 μήνα»

Λίγο μετά την πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στο MEGA, έναρξη για ακόμα μια σεζόν στον ΑΝΤ1 έκανε σήμερα Δευτέρα 16/9 και ο Γιώργος Λιάγκας με το Πρωινό. Ο παρουσιαστής είχε αποχωρήσει από τον σταθμό του Αμαρουσίου το 2009 και είχε πάρει μεταγραφή στον ΣΚΑΙ όπου με την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα είχε προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια (δείτε εδώ).

Τελικά το 2021 επέστρεψε και πάλι στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή Πρωινό στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Όταν το 2022 η πρώην σύζυγός του έφυγε από το κανάλι (δείτε το λόγο), ο ίδιος έμεινε και μέχρι σήμερα συνεχίζει να παρουσιάζει στην εκπομπή.

Μπορεί από το πλευρό του να πέρασαν πολλές συμπαρουσιάστριες όπως η Δούκισσα Νομικού και η Μαρία Κορινθίου ωστόσο καμία δεν κατάφερε να μείνει δίπλα του ολόκληρη σεζόν (δείτε τι είχε πει για τις ξαφνικές αποχωρήσεις τους). Κατέληξαν λοιπόν στην απόφαση ο Γιώργος Λιάγκας να είναι ο μόνος παρουσιαστής με τους συνεργάτες του απλά στο πλευρό του.

Η πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό για τη νέα σεζόν

Σήμερα λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε με χαμόγελο στο πλατό (αφού πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι με την σύντροφό του) και είπε την πρώτη καλημέρα της νέας σεζόν.

«Είναι η χειρότερη στιγμή της χρονιάς. Ότι πρέπει να κάνουμε έναρξη και να βάλουμε τα καλά μας... όπως σας αποχαιρέτησα έτσι ήρθε. Δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά πράγματα την εκπομπή. Δηλαδή θα είμαστε μέσα στην επικαιρότητα. Είμαστε μια καθαρά infotntamen εκπομπή. Λίγο τους συνεργάτες μας αλλάξαμε αλλά κατά τα άλλα ίδια», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής με το που μπήκε στο πλατό με τους συνεργάτες του να τον χειροκροτούν.

Αφού σύστησε τους συνεργάτες του παλιούς και καινούργιους, βρέθηκε κοντά στην Φωτεινή Πετρογιάννη η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στο τέλος του καλοκαιρού (δείτε την ανάρτηση της). «Πάω να υποδεχτώ δυο ανθρώπους μαζί. Τέταρτη σεζόν η Φωτεινούλα ήταν έγκυος από πριν. Το γνωρίζαμε και πριν την εκπομπή αλλά είναι αυτό που λέμε ότι αν δεν δέσει το μωρό δεν το λέμε», είπε ο παρουσιαστής.

«Το σεβάστηκαν οι συνάδελφοι που το γνώριζαν και εσείς που ξέρετε ότι πέρασα λίγο δύσκολες ημέρες. Είναι μπέμπης. Είμαι στον 7ο. Αρχές Δεκέμβρη θα γεννήσω. Από εδώ θα φύγω 15 Νοέμβρη. Θα κάτσω λίγο», του απάντησε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Μαζί τους στο πλατό είναι ο Τάσος Τεργιάκης, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Άρια Καλύβα και η Ελένη Βουλγαράκη με τον Βαγγέλη Περρή και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.