Buongiorno: Πρεμιέρα για την Φαίη Σκορδά ξανά στο MEGA μετά από 14 χρόνια - «Να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη»

Ντυμένη στα λευκά με νέα μαλλιά η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Buongiorno: Πρεμιέρα για την Φαίη Σκορδά ξανά στο MEGA μετά από 14 χρόνια - «Να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη»

Ήταν 2010 όταν η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με το MEGA, αναλαμβάνοντας στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη την εκπομπή Πρωινό mou. Η παρουσία τους στο κανάλι θα συνεχιστεί για τρεις τηλεοπτικές σεζόν, μέχρι το 2013, όπου πήραν μεταγραφή για τον ΑΝΤ1.

Η Φαίη έμεινε στον σταθμό του Αμαρουσίου για 9 χρόνια. Αποχώρησε λόγω του ότι το Πρωινό είχε αρκετά θέματα ενημέρωσης, με την ίδια να μην συμφωνεί για τη θεματολογία (δείτε εδώ). H "βόμβα" τη σεζόν εκείνης ήταν η μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ όπου εκεί έμεινε για δυο χρονιές παρουσιάζοντας την εκπομπή Fay's Time. Από τον σταθμό του Αμαρουσίου έφυγε, καθώς το κανάλι ήθελε να δώσει περισσότερη βαρύτητα στην ενημέρωση.

Όλες αυτές οι ανατροπές λοιπόν, την έκαναν να επιστρέψει στα παλιά της λημέρια. Μετά από 14 χρόνια, η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο MEGA και στην πρωινή ζώνη, με την εκπομπή Buongiorno, κάνοντας πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 16/9.

Τα πρώτα λόγια της Σκορδά στο Buongiorno

«Καλημέρα mega καλημέρα σε όλη την Ελλάδα. Καλή εβδομάδα, καλή τηλεοπτική σεζόν. Θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Μου λείψατε πολύ. Ξανά λέω καλημέρα από το κανάλι που ξεκίνησε το πρωινό και είμαι πολύ χαρούμενη. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ... Ξέρετε αυτές τις ημέρες τις πρεμιέρα είναι λίγο ιδιαίτερες για εμένα. Από το άγχος εννοώ. Έχουμε πολλά να πούμε. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του σταθμού, τον κ. Μαρινάκη. Όλα τα στελέχη ήταν δίπλα μου γιατί με βοήθησαν να βρω ξανά το πρωινό, το πρωινό μου στο MEGA», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Στην συνέχεια πήγε στο πλευρό του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον οποίο είναι στενοί φίλοι και τα τελευταία χρόνια έχουν συνεργαστεί πολλές φορές. «Δεν γλιτώνεις από εμένα. Ένας κύκλος που δεν έκλεισε και σε ήθελα δίπλα μου», του είπε.

«Δεν υπήρχε να είμαι σε ομάδα εκπομπής. Το έκανα για εσένα. Είμαι πολύ χαρούμενος», της απάντησε.

Εκτός του Δημήτρη, στο πλευρό της στο πλατό είδαμε την Νάνσυ Νικολαΐδου, την Ευάννα Ζουμπούρογλου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Τα ζώδια θα λέει η Βίκυ Παγιατάκη ενώ μάγειρας της είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Όταν μάλιστα πλησίασε τον Ανδρέα για να τον υποδεχθεί του είπε: «Και τώρα, τελευταίος αλλά τιμητικά τελευταίος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μαζί μας. Μεγάλη μου τιμή που είσαι εδώ, πολύ μεγάλη μου τιμή».

«Εμένα είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που συναντιόμαστε τηλεοπτικά. Έχουμε συναντηθεί ως καλεσμένη μου, αλλά συναντιόμαστε τηλεοπτικά, δεν μιλάμε πλέον τηλεφωνικά και θα αποδείξουμε τη συνεργασία και τον τρόπο και την επικοινωνία μας μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό. Είμαι ενθουσιασμένος με σένα, με τις δυο κοπέλες, τον Δημήτρη τι τον ήθελες… Δεν έχω καταλάβει! Εγώ ξεκίνησα εδώ πριν από 33 χρόνια όταν το MEGA έγραφε ιστορία πρωτοπόρα και ήταν κραταιό. Πέρασαν τα χρόνια και εδώ και μερικά χρόνια το MEGA επανέρχεται δυναμικά, είναι κραταιό, ξαναγράφει ιστορία, κάνει και πολιτική σημαντική μέσα από τις ειδήσεις. Κάνει συμπολίτευση και αντιπολίτευση σημαντική, κλείνει τρύπες από τις ελλείψεις των κομμάτων», δήλωσε ο παρουσιαστής και πλέον συνεργάτης της.

Δείτε ποιον θα έχει καλεσμένο σήμερα στο πλατό!