Ελεονώρα Μελέτη: Τα καρφιά της για την νέα τηλεοπτική σεζόν από τις Βρυξέλλες

Πρώτη φορά εκτός...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη, μία ημέρα γεμάτη τηλεοπτικές πρεμιέρες. Κάποια πρόσωπα κάνουν μία νέα αρχή, σε νέα τηλεοπτική στέγη, κάποια αλλάζουν ζώνες, ενώ ορισμένα έμειναν εκτός. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και η Ελεονώρα Μελέτη,

Η 45χρονη, η οποία αρχικά αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην Ιταλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Φερράρας, αλλά και τη Συμβουλευτική Ψυχολογία και στη συνέχεια έκανε σπουδές και δημοσιογραφίας και ΜΜΕ σε ιδιωτική σχολή, ξεκίνησε την καριέρα της στο "γυαλί" από το Alter το 2003 ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Έκτοτε, μέχρι και σήμερα, έχει περάσει από διάφορα τηλεοπτικά σπίτια, όμως από το 2021 βρέθηκε στο Mega όπου έμεινε για 3 περίπου χρόνια. Παρουσίαζε την εκπομπή της πολύ πρωινής ζώνης Mega Καλημέρα, μέχρι που αυτή κόπηκε το καλοκαίρι του 2024, νωρίτερα από το προγραμματισμένο τέλος της σεζόν - δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο.

Τότε είναι που της έγινε πρόταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώσει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία και αφού εκλέχθηκε από τους πολίτες, πλέον βρίσκεται στην Ευρωβουλή - δείτε εδώ ποια ήταν η πρώτη ερώτηση που έκανε.

Ακριβώς, όμως, επειδή έχει περάσει τόσα χρόνια στα κανάλια, έχει κάνει πολλές πρεμιέρες και έχει περάσει καλές και κακές στιγμές μπροστά και πίσω από τον φακό, θέλησε να στείλει το μήνυμά της σε όλους τους συναδέλφους της που περνούν ξανά ή για πρώτη φορά αυτή τη διαδικασία.

Το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη για τις τηλεοπτικές πρεμιέρες

«Σήμερα γίνονται σχεδόν όλες οι τηλεοπτικές πρεμιέρες! Ως ένας άνθρωπος που τα 19 τελευταία χρόνια τέτοια εποχή ξεκινούσε επίσης, μπορώ να καταλάβω και να νιώσω στο πετσί μου την αγωνία, τον ενθουσιασμό, το άγχος, τη προσδοκία, και όλα τα ανάμεικτα συναισθήματα των συναδέλφων. Καλή τηλεοπτική χρονιά σε όλους! Με ηρεμία, γαλήνη, ποικιλία, ευγένεια, θετικό ανταγωνισμό και καλά αποτελέσματα σε μία πίτα δίκαια μοιρασμένη, ώστε να νιώθουν ότι αξίζει όσοι δουλεύουν για ένα προϊόν. Μπροστά και πίσω από την κάμερα! Ας είναι μία χρονιά δημιουργική πρωτίστως, με στόχο την ψυχαγωγία και την ενημέρωση του τηλεθεατή», σημείωσε χαρακτηριστικά - δείτε εδώ την πρεμιέρα του Γιώργου Παπαδάκη χωρίς την Μαρία Αναστασοπούλου.

Ελεονώρα Μελέτη πρεμιέρες