Καλημέρα Ελλάδα: Πρεμιέρα για 34η φορά - Οι νέοι συνεργάτες το τεχνικό πρόβλημα και ένα σπάνιο ντοκουμέντο από την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλημέρα Ελλάδα: Πρεμιέρα για 34η φορά - Οι νέοι συνεργάτες το τεχνικό πρόβλημα και ένα σπάνιο ντοκουμέντο από την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση

Ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 για 34η χρονιά. Ο παρουσιαστής παραμένει σταθερός στη θέση του στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, παρόλο που τα τελευταία χρόνια κάθε σεζόν δηλώνει πως ήρθε ή ώρα να αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Μετά λοιπόν την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου - που είχε πει ότι θα είναι η αντικαταστάτρια του - υποδέχτηκε άλλους συνεργάτες στο πλατό. Πρόκειται για πρόσωπα που συνεργάζονται στενά μαζί του και έχει μια ιδιαίτερη σχέση.

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη στην πρεμιέρα του Καλημέρα Ελλάδα

«Καλημέρα Ελλάδα! Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι. Είμαστε χαρούμενοι που για ακόμα μία χρονιά είμαστε μαζί. Μαζί με εσάς θα διανύσουμε αυτή τη χρονιά με την ευχή και την ελπίδα, όχι να είναι μία καλή χρονιά για εμάς που κάνουμε τηλεόραση. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν την εντύπωση ότι τα πάντα στρέφονται γύρω από αυτούς. Όχι! Εκείνο το οποίο μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε καλά όλοι. Να είναι καλές οι ημέρες που θα διανύσουμε την καινούργια τηλεοπτική περίοδο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης με χαμόγελο.

Στην συνέχεια σύστησε στο τηλεοπτικό του κοινό τους δυο δημοσιογράφους που θα βρίσκονται σταθερά στο πλατό μαζί του. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και τον Γιώργο Γρηγοριάδη!

«Τι έγινε ρε; Απόβαση από τη βόρεια Ελλάδα και κατάληψη του αθηναϊκού στίβου; Θέλετε να μας αποδείξετε ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα; Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζεται η παράδοση σε αυτήν την εκπομπή. Θα είμαστε στην πρίζα συνέχεια γιατί θα παρακολουθούμε τα θέματα της επικαιρότητας, τι συμβαίνει, όπου συμβαίνει», σχολίασε με χιούμορ δίνοντας τους το λόγο.

Η πρώτη του πρεμιέρα

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Γιώργος Παπαδάκης πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 στην εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΡΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

«Δεν ήταν προγραμματισμένο να βγω στην τηλεόραση. Ετοιμαζόταν αυτή η μεσημεριανή εκπομπή, δεν υπήρχε τίτλος, στηνόταν το περιεχόμενο… Ήταν ο Νάσος Αθανασίου με τη Σεμίνα Διγενή που έψαχναν έναν άνθρωπο για να είναι υπεύθυνος του ρεπορτάζ, αυτός ο άνθρωπος ήμουν εγώ. Κάνουμε τις συσκέψεις και βγήκε μια χημεία με τον Νάσο και τη Σεμίνα. Ήμουν πολύ τυχερός που με εμπιστεύτηκαν γιατί ήταν δύο καταξιωμένοι τηλεοπτικοί και όχι μόνο δημοσιογράφοι με πολλή μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία κι εγώ ήξερα ελάχιστα πράγματα από τηλεόραση. Ήμασταν τρεις, θα βγαίναμε στις 3 το μεσημέρι κι έτσι βγάλαμε και τον τίτλο “3 Στον Αέρα”. Και ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για μένα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο γνωστός παρουσιαστής