Πρεμιέρα για το Happy Day: Με φλογερό κόκκινο φόρεμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή - «Μετά από 11 χρόνια υπάρχει ένα άγχος...»

Η πρώτη "καλημέρα" και οι συνεργάτες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το Happy Day: Με φλογερό κόκκινο φόρεμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή - «Μετά από 11 χρόνια υπάρχει ένα άγχος...»

Πρεμιέρα έκανε σήμερα Δευτέρα 16/9 η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εκπομπή της Happy Day μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Μαζί με τους συνεργάτες της επέστρεψε για 11η χρονιά και είπε ακόμη μια "καλημέρα" στο τηλεοπτικό της κοινό που την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Η εκπομπή πρόκειται να έχει από όλα! Αποκλειστικά ρεπορτάζ, αιχμηρούς σχολιασμούς, όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι αλλά και μια λαμπερή εμφάνιση. Ήδη έχει ανακοινωθεί η εγκυμονούσα ηθοποιός που θα εμφανιστεί στο πλατό για μια μοναδική συζήτηση με την παρουσιάστρια.

Η πρεμιέρα του Happy Day και τα πρώτα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το Happy Day ξεκίνησε με βίντεο που είχαν γυρίσει με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες να αγωνίζονται σε διάφορα αθλήματα όπως το άλμα επί κοντώ, το άλμα εις μήκος και άλλα!

«Να την πούμε αυτή την καλημέρα. Να κάνουμε παρέα γιατί για εμάς αυτό που κάνουμε είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας. Αυτό που έχουμε χτίσει είναι κάτι που δεν μπορούσε να αποχωριστούμε. Μας λείψαμε πάρα πολύ. Μετά από 11 χρόνια υπάρχει ένα άγχος, μια αγωνία, ίσως γιατί μας αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε γιατί μας αρέσει να είστε η πρωινή μας παρέα. Πόσοι από εσάς μου γράψαμε ότι άνοιξαν τα σχολεία, φεύγουν τα παιδιά και μας λείπει το Happy Day. Σας αγαπάμε σας ευχαριστούμε. Έχουμε βάλει τα δυνατά μας να έχουμε μια χρονιά συγκλονιστική», ήταν μεταξύ άλλων τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας και υποδέχτηκε τους συνεργάτες της.

Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά θα παρουσιάζουν και θα σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως.

Ο Δήμος Βερύκιος σταθερά κάθε χρονιά, θα αναλύει την επικαιρότητα και θα δίνει τον παλμό της ημέρας για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις της επικαιρότητας.

Μαζί τους, ο Γιώργος Σατσίδης θα μας μεταφέρει όλα τα hot lifestyle news από το Hollywood κι ο Λευτέρης Μητσόπουλος θα ανακαλύπτει και θα μας παρουσιάζει τα viral κι αστεία video του διαδικτύου.

Στο πλατό της εκπομπής αλλά πίσω από τις κάμερες βρισκόταν και η μητέρα της για να την στηρίξει. Σε κάθε της απόφαση και επιλογή είναι ο άνθρωπος - εκτός του συζύγου της - που στέκεται βράχος στο πλευρό της. Στο φινάλε της πρώτης ημέρας μάλιστα, έτρεξε δίπλα της για να την φιλήσει.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου που θα πάρει την σκυτάλη από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα στον ALPHA αφού κάνει κι εκείνη πρεμιέρα με το Super Κατερίνα μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να στείλει τα δικά της θετικά vibe για τη νέα σεζόν στην μελαχρινή παρουσιάστρια γράφοντας «Καλή αρχή! Είσαι πανέμορφη»!

Πρεμιέρα σταματίνα Τσιμτσιλή