Γιατί οι παπαράτσι λένε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι το καλό παιδί που φαίνεται

Το πρόσφατο περιστατικό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιατί οι παπαράτσι λένε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι το καλό παιδί που φαίνεται

Με αφορμή τον γάμο του στην Πύλο που έφτασε να κοστίζει περίπου μισό εκατομμύριο (δείτε φωτογραφίες) με λαμπερούς καλεσμένους του εξωτερικού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απαθανατίστηκε σε σούπερ μάρκετ της Χαλκηδόνας μαζί με την σύζυγό του χαλαρούς και απλούς στο ντύσιμο να κάνουν τα ψώνια τους έχοντας δυο μεγάλα καρότσια για να γεμίσουν.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς παραμένει στην Ελλάδα λίγο πριν αναχωρήσει με την γυναίκα τους και τα τρία τους παιδιά στις ΗΠΑ μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι που πέρασαν με ελληνικό φαγητό, διασκέδαση και διακοπές στην Μύκονο.

Η φωτογραφία του Αντετοκούνμπο στο σούπερ μάρκετ

Γιάννης Αντετοκούνμπο super-market

Το πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα παιδί που κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας αποφεύγοντας να κάνει δηλώσεις και να δίνει συνεντεύξεις, καθώς δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Θέλει μόνο να απασχολεί με την καριέρα του η οποία "σκίζει" με το όνομα του να ακούγεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Δείχνει το πρόσωπο του καλού και ευγενικού ανθρώπου, ωστόσο, ένα επεισόδιο στην Μύκονο με τους παπαράτσι είχε σχολιαστεί πολύ αρνητικά.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες όταν οι κάμερες τον συνάντησαν με την γυναίκα του στα στενά της Μυκόνου εκείνος τους προσπέρασε χωρίς να πει κουβέντα παρά τα καλά λόγια.

Όπως είναι γνωστό, το νησί είναι γεμάτο παπαράτσι κάθε καλοκαίρι και έτσι η αναπόφευκτη συνάντησή τους με τον Greek Freak δεν άργησε να έρθει. Οι δημοσιογράφοι ευχήθηκαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον γάμο του, ωστόσο ο ίδιος παρέμεινε αμίλητος και τους προσπέρασε χωρίς να πει ούτε μια κουβέντα...

Οι παπαράτσι συζητώντας λοιπόν μεταξύ τους, είπαν πως ο σταρ του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι πάντα αυτό που βγάζει προς τα έξω. Δηλαδή το καλό παιδί της διπλανής πόρτας. Ορισμένοι λένε πως αν δεν πληρωθεί για οποιαδήποτε κίνηση δείχνει έναν άλλο χαρακτήρα.

Βέβαια, όλοι έχουμε τις κακές μας ημέρες και δεν θέλουμε να μας μιλάει ούτε άνθρωπος.