27 επώνυμες Ελληνίδες χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Ποζάρουν και εντυπωσιάζουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μπορεί στην τηλεόραση να βλέπουμε τις γυναίκες να είναι έντονα βαμμένες για να βγάζουν προς τα έξω την τέλεια εικόνα, ωστόσο, παρουσιάστριες και ηθοποιοί στην προσωπική τους ζωή είναι πιο χαλαρές και δεν προτιμούν το make up, ειδικά μάλιστα την καλοκαιρινή περίοδο.

Αυτό έχουν αποδείξει και με φωτογραφίες τους (Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Κάτια Ζυγούλη και άλλες επώνυμες κυρίες) που δημοσιεύουν συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την καθημερινότητα τους είτε σε βόλτες τους είτε σε χαλαρές στιγμές με τις οικογένειες τους.

Στο instagram του youweekly.gr μοιραστήκαμε ένα βίντεο με 27 επώνυμες κυρίες που έχουν ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα social media και σας τις παρουσιάζουμε:

Οι 27 επώνυμες που πόζαραν χωρίς μακιγιάζ

Μαριέττα Χρουσαλά

Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι 41 ετών και το 2003 στέφθηκε Σταρ Ελλάς στα εθνικά καλλιστεία και έπειτα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος, όπου τερμάτισε στις top 15. Μέχρι σήμερα παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην showbiz και αποδεικνύει πως αξίζει να βρίσκεται στην "λίστα" αφού δεν χρειάζεται να φοράει "βαρύ" μακιγιάζ για να δείχνει όμορφη.

«Καθημερινά έχω γεμάτο πρόγραμμα. Πολλές φορές, λόγω των υποχρεώσεων καταφέρνω να κοιμηθώ ελάχιστες ώρες και η επιδερμίδα μου δείχνει θαμπή. Η λύση- SOS σε περίπτωση που έχω να πάω κάπου πιο επίσημα την επόμενη μέρα, κρύβεται στην κατάψυξη. Αυτό που κάνω είναι να περνάω ένα παγάκι στην επιδερμίδα του πρόσωπου μου μέχρι να λιώσει και με μιας αυτή γίνεται πιο λαμπερή», έχει αποκαλύψει για τον τρόπο που κρατάει λαμπερή την επιδερμίδα της.

Δείτε επίσης: Οι καλύτερες θεραπείες προσώπου για να υποδεχθούμε λαμπερές τη νέα σεζόν

Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην Ελλάδα και από τα πιο εντυπωσιακά. Στην καθημερινότητα της δεν βάφεται σχεδόν καθόλου, ενώ έχει πει "όχι" και στις πλαστικές επεμβάσεις καθώς όπως έχει δηλώσει "μου αρέσει το πρόσωπο μου να το βλέπω να μεγαλώνει".

«Κάνω κάποια φυσικά πράγματα, τα οποία δουλεύουν καταπληκτικά. Νούμερο ένα, ο ύπνος. Είναι το φυσικό μπότοξ. Νούμερο δύο, παγωμένες κομπρέσες χαμομήλι σε όλο το πρόσωπο, ένα τεταρτάκι πριν κοιμηθούμε. Κάνει θαύματα. Νούμερο τρία, αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι. Και πολύ νερό! Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχω τόσο πολλές ευαισθησίες με το δέρμα μου μετά την περιπέτεια με το σταφυλόκοκκο, που δεν κάνω μάσκες, δεν πάω σε αισθητικούς. Μια κρέμα βάζω, νερό, σαπουνάκι και βάφομαι λίγο. Λίγο ρουζάκι, λίγη πούδρα, για να μη γυαλίζει η κρέμα και κραγιόν».

«Η ψυχολογία μας είναι που μας κάνει ωραίο το δέρμα. Όταν είμαστε καλά, είμαστε θετικοί, λάμπουμε. Όταν είμαστε στα μαύρα μας, είμαστε γκρι», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Instyle.

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες και από τις πιο "καυτές". Σε κάθε δημόσια εμφάνιση της δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Επίσης, δεν όπως πολλές επώνυμες κυρίες δεν έχει κόμπλεξ να ποζάρει άβαφη στους 1 εκατομμύριο followers της στο Instagram.

Εβελίνα Παπούλια

Εβελίνα Παπούλια

«Αγαπώ το botox, το λατρεύω! Με το botox φαίνεσαι ξεκούραστος, όλα τα υπόλοιπα όμως όχι. Δεν θα έκανα καμία πλαστική, δεν μου αρέσει καμία αλλαγή πάνω μου, και το botox το κάνω όσο όσο ώστε να μην αλλοιωθεί το πρόσωπο μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η πλαστική εγώ τη φοβάμαι, αν γίνει καλή σε κάποιον λέω μπράβο που το τόλμησες αρκεί να μην υπάρχει αλλοίωση», έχει αποκαλύψει η Εβελίνα Παπούλια η οποία είτε βαμμένη είτε άβαφη είναι εντυπωσιακή.

Ναταλία Γερμανού

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού όπως έχουμε δει και μέσα από την εκπομπή της, προτιμά το έντονο μακιγιάζ. Βέβαια, στην καθημερινότητα της κυκλοφορεί και άβαφη.

Όπως έχει αποκαλύψει για να κρατάει την επιδερμίδα της σφριγηλή, κάθε πρωί βουτάει το πρόσωπο της σε νερό με παγάκια. Ένα "μυστικό" που κάνουν και πολλά μοντέλα του εξωτερικού.

Μαρία Σολωμού

Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού πολλές φορές κυκλοφορεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πολλές είναι οι φωτογραφίες της όπου ποζάρει εντελώς φυσική.

Δείτε επίσης: Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου: Πώς να επιλέξεις την ιδανική για εσένα;

Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη σε πολλές αναρτήσεις της ποζάρει χωρίς καθόλου μακιγιάζ θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσει ένα δυνατό μήνυμα στις γυναίκες πως όσα βλέπουμε στην τηλεόραση και στα social media δεν είναι αληθινά.

«Αποδοχή. Αποδοχή είναι η απάντηση στο ερώτημα γιατί βγαίνω άβαφη. Όσοι με ξέρουν , γνωρίζουν καλά πως στη ζωή μου δεν βάφομαι. Η ζωή μου είναι εκτός τηλεόρασης.

Από την άλλη θέλω να απαντήσω σε γυναίκες που αναρωτιούνται σε τι αποσκοπώ όταν βγαίνω άβαφη, γιατί το κάνω αυτό κ όλα τα σχετικά: ( αν ανατρέξετε στο προηγούμενο ποστ θα καταλάβετε). Σε τίποτα δεν αποσκοπώ. Όταν βάφομαι να ξέρετε ότι κάπου αποσκοπώ. Αποσκοπώ στο να σας προωθήσω ένα προϊόν , να σας υποδεχτώ περιποιημένη στον τηλεοπτικό αέρα, να σας κάνω διαφήμιση με όλο το σωστό περιτύλιγμα.

Όταν ανεβάζω άβαφη φωτογραφίες, είμαι απλά ο εαυτός μου. Τη βγάζω, μου αρέσει, κάτι σκέφτομαι και την ανεβάζω. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό απ ότι όλοι. Κατανοώ πως σε κάποιους δημιουργεί εντύπωση κ είναι σεβαστό. Ειδικά μέσα στο Instagram μπορεί να είναι κ ριψοκίνδυνο. Αλλά μ αρέσει το ζην επικινδύνως. Δέχομαι πως σε κάποιους δεν θα αρέσει, κ αυτό σεβαστό κ αποδεκτό, αλλά δεν με αφορά. Υπάρχουν προφίλ για όλα τα γούστα.

Είμαι κ νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Κ αυτό θα το πρεσβευθώ κ εδώ. Πάμε πάλι: είμαι κ νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Τον αποδέχομαι. Με αποδέχεται ο άνθρωπος μου κ όσοι με αγαπούν αληθινά. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Αρκεί όμως να αρέσουμε σε εμάς τους ίδιους. Αρκεί. Μετράει. Ηρεμεί.

Αποδοχή είναι η απάντηση σε όλους όσοι απορούν. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον δεν αρέσει. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον το επικροτεί! Αποδοχή είναι η συμβουλή μου σε κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας που έχει άγχος για το πως θα τη δει ο κόσμος κ το ινσταγκραμ. Αποδοχή» έχει γράψει σε ανάρτηση της Ελεονώρα Μελέτη.

Κλέλια Ανδριολάτου

Κλέλια Ανδριολάτου

Για την Κλέλια Ανδριολάτου δεν έχουμε να πούμε πολλά. Πρόκειται για ένα κορίτσι με ασύλληπτη ομορφιά που καθηλώνει.

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή αγαπάει να είναι περιποιημένη κάθε ώρα της ημέρας. Βέβαια, δεν έχει διστάσει να ποζάρει και άβαφη. Σχετικά με τα μυστικά ομορφιάς της έχει πει: «Να μην ξεχνάνε να ξεβάφονται κάθε φορά, όχι απλά πριν κοιμηθούν αλλά και όταν γυρίσουν στο σπίτι μετά από από κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, για παράδειγμα. Γενικά, δεν πρέπει να μένουν με προϊόντα μακιγιάζ στο πρόσωπο παρά μόνο όταν το απαιτεί η περίσταση. Επίσης, αυτό που είναι πάρα, πάρα πολύ βασικό είναι να μην εκτίθεστε στον ήλιο πολλές ώρες και όταν το κάνετε να φοράτε πάντα αντηλιακή. Το λένε όλοι! Η αντηλιακή είναι ό,τι καλύτερο για το πρόσωπο, όπως επίσης και το πολύ, πολύ νερό. Εγώ το κάνω πάντα!».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνηθίσει στο προφίλ της στο Instagram να δημοσιεύσει φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα όσο για τα μυστικά της:

«Όταν έκανα την πρώτη μου φωτογράφιση. Ήμουν 21. Ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε μακιγιάζ στο πρόσωπό μου. Έτσι μετά επισκέφτηκα ένα δερματολόγο και μου συνέστησε την πρώτη μου ενυδατική κρέμα. Έκτοτε, είμαι πολύ συνεπής και ακολουθώ μια ιεροτελεστία πρωί και βράδυ. Όχι μόνο λόγω της δουλειάς, αλλά γιατί φροντίζω τον εαυτό μου γενικά. Καθημερινά φοράω κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών και, φυσικά, αντηλιακό. Μόλις επιστρέψω στο σπίτι, καθαρίζω σχολαστικά την επιδερμίδα μου και απλώνω ένα σέρουμ. Μόνο αυτό, χωρίς κρέμα. Πιστεύω πώς μεγαλώνοντας χτίζουμε τη ρουτίνα περιποίησης. Σέρουμ χρησιμοποίησα πρώτη φορά φέτος, που έκλεισα τα 30. Μέχρι τότε, το βράδυ άφηνα την επιδερμίδα μου γυμνή».

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπάει το μακιγιάζ και να είναι περιποιημένη. Σπάνια την βλέπουμε λοιπόν χωρίς make up. Όσες φορές όμως έχει ανεβάσει φωτογραφία της, εντυπωσιάζει. Μάλιστα, έχει αποκαλύψει με ανάρτηση της ένα ρόφημα που πίνει για λαμπερή επιδερμίδα.

Ελένη Βουλγαράκη

Ελένη Βουλγαράκη

Η Ελένη Βουλγαράκη πολλές φορές επίσης έχει ποζάρει άβαφη και έχει εντυπωσιάσει.

Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια

«Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι όσο πρέπει. Ευτυχώς, έχω βρει μια πολύ καλή αισθητικό που με έχει βάλει σε μια διαδικασία να κάνω τουλάχιστον τα απαραίτητα. Να καθαρίζω το πρόσωπό μου όχι μόνο βράδυ αλλά και πρωί με γαλάκτωμα και να βάζω και κάποιες κρέμες -για κάποιο λόγο δεν βάζω ποτέ κρέμα ματιών, μάλλον θα το πληρώσω αυτό κάποτε! Όταν ταξιδεύω μου αρέσει να μένω σε ξενοδοχεία που έχουν σπα και να κάνω μασάζ», έχει αποκαλύψει η Ζέτα Μακρυπούλια σε ερώτηση για τα μυστικά της ομορφιάς της.

Δωροθέα Μερκούρη

Δωροθέα Μερκούρη

Η Δωροθέα Μερκούρη παραμένει κούκλα όπως στην αρχή της καριέρας της στο χώρο της μόδας. «Δεν θα φτιάξω τα μαλλιά μου, δεν θα φοράω μακιγιάζ, ούτε καν θα ανησυχώ για το αύριο. Κάνω φόκους στην αναπνοή μου και στην κάθε στιγμή» απάντησε όταν την ρώτησαν για τα μυστικά ομορφιάς της. Φαίνεται πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος της φίλος.

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Τα δέκα beauty tips που ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη είναι:

  1. Η κρέμα ματιών δεν είναι μόνο για τα μάτια, την βάζει και στα χείλη!
  2. Δεν ξεχνά ποτέ το αντηλιακό – κι ας είναι καταχείμωνο!
  3. Το σωστό χρώμα στα μαλλιά έχει μεγάλη σημασία – το ανοιχτό είναι... αντιγηραντικό!
  4. Πάντα βάζει κρέμα νύχτας – για να είναι φρέσκια το πρωί
  5. Φροντίζει ανελλιπώς τον λαιμό της – πιο πολύ κρέμα εκεί παρά στο πρόσωπο!
  6. Είναι χαρούμενη κι ερωτευμένη – αυτό της χαρίζει έξτρα λάμψη
  7. Βάζει λευκό μολύβι μέσα στα μάτια – για φρέσκο και νεανικό βλέμμα
  8. Έντονο κραγιόν στα χείλη – φωτίζει το πρόσωπο σαν... φλας!
  9. “Τσιμπάει” τα μάγουλά της και βάζει το ρουζ εκεί ακριβώς που κοκκινίζει φυσικά – πάντα ροζ
  10. Μάσκες ενυδάτωσης, σιλικόνη και μετάξι ενυδατώνουν τα μαλλιά της – ειδικά μετά το καλοκαίρι

Καίτη Γαρμπή

Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή συχνά στα social media δημοσιεύσει φωτογραφίες της εντελώς άβαφη. Μάλιστα σε ερώτηση για το πως διατηρείται έχει απαντήσει: «Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πηγάζει από μέσα, ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε όμορφοι, όταν αυτό που έχουμε μέσα στην καρδιά μας αντανακλάται στα μάτια μας, στο δέρμα μας, στο πρόσωπό μας. Κάνω ό,τι κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Φροντίζω το δέρμα μου, φροντίζω τη διατροφή μου. Απλά δεν κάνω πολλά πράγματα γιατί δε μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα. Θέλω να μένω όσο γίνεται πιο φυσική περνώντας τα χρόνια».

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού έχει το πιο όμορφο πρόσωπο της ελληνικής showbiz και η φωτογραφία το αποδεικνύει. Όπως έχει αποκαλύψει για να κρατάει λαμπερή την επιδερμίδα της κάνει σωστή ενυδάτωση αλλά και συχνούς καθαρισμούς, πολύ καλό καθημερινό ντεμακιγιάζ και 8ωρο ύπνο.

Κατερίνα Γερονικολού

Κατερίνα Γερονικολού

Η Κατερίνα Γερονικού έχει σύμμαχο της τον χρόνο. Μπορεί να είναι 39 ετών, ωστόσο το πρόσωπο της μοιάζει ακόμα με 25αρας.

Σμαράγδα Καρύδη

Σμαράγδα Καρύδη

«Κάνω αυτά που κάνουν όλοι, τίποτα ιδιαίτερο. Έχω, όμως, μανία με το καλό ντεμακιγιάζ. Πρώτα ξεβάφομαι με μαντιλάκι, μετά με γαλάκτωμα, ενώ στο τέλος ξεπλένω το πρόσωπο και με σαπούνι. Έχω μια μανία μέχρι να βγει το βαμβάκι κάτασπρο. Δεν βάζω όλα αυτά τα σέρουμ και τα εξειδικευμένα προϊόντα. Δεν τα πιστεύω και πολύ όλα αυτά.

Επίσης, βάζω αντηλιακό φανατικά, έχει να με δει ο ήλιος στο πρόσωπο χρόνια. Αυτό ξεκίνησε όταν εμφανίστηκε μια τεράστια πανάδα στο μέτωπο ένα καλοκαίρι, αισχρή, που θα μου έμενε μόνιμη. Ήταν σαν να είχα την Κρήτη ή την Κύπρο –ένα νησί το είχα, πάντως– στο κούτελο κι επειδή δεν το ήθελα καθόλου, έκοψα τους ήλιους και το έριξα στο αντηλιακό. Φοράω αντηλιακή όλο το χρόνο και όταν κολυμπάω βάζω και καπέλο, σαν τη θειά!», έχει αποκαλύψει η Σμαράγδα Καρύδη για τα μυστικά ομορφιάς της.

Κατερίνα Λέχου

Κατερίνα Λέχου

«Ο καθαρισμός για εμένα είναι η πιο σημαντική κίνηση αγάπης για το δέρμα μου. Ειδικά το βράδυ θεωρώ πολύ σημαντικό να αφαιρούνται οι ρύποι, το μακιγιάζ και οι τοξίνες μιας ολόκληρης ημέρας», έχει πει στο Shape η Κατερίνα Λέχου για τα δικά της μυστικά για αψεγάδιαστή επιδερμίδα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Όσο κλισέ και αν ακούγεται, η ψυχολογία είναι το α και το ω. Αυτομάτως αν αισθανόμαστε καλά μέσα μας, γινόμαστε και πιο όμορφες. Από την άλλη και επειδή κάνω και αυτή τη δουλειά, δεν θα παραλείψω ποτέ να ξεβαφτώ πολύ καλά πριν κοιμηθώ και να βάλω την ενυδατική μου κρέμα. Επίσης, πηγαίνω σχεδόν μία φορά το μήνα στον αισθητικό μου και κάνω κάποιες μάσκες προσώπου. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολλά περισσότερα. Τέτοια απλά πράγματα αρκούν. Καλή διατροφή, ύπνος νερό και χρόνος για τον εαυτό μας», δήλωσε στο περιοδικό Forma η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου για τα μυστικά της ομορφιάς της έχει αποκαλύψει «Με απασχολεί να μεγαλώνω ωραία. Αν αυτό λέγεται μπότοξ ή υαλουρονικό, θα κάνω, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη από αυτό. Έχω και καλό dna νομίζω και δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω και κάνω και τα μποτοξάκια μο».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ακολουθεί όλα όσα πρέπει να κάνει μια γυναίκα, δηλαδή να βάζει κρέμες, να κάνει καθαρισμό σωστό αλλά και να βάζει μάσκες.

Κάτια Ζυγούλη

Κάτια Ζυγούλη

Σημαντικό ρόλο σε μια λαμπερή επιδερμίδα παίζει και η διατροφή μας και αυτό είναι το νούμερο ένα μυστικό της Κάτιας Ζυγούλη, αφού στο σπίτι τους κιόλας έχουν μποστάνι με τα δικά τους φρούτα και λαχανικά.

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου

Ενυδάτωση, αντηλιακό, ελάχιστον μακιγιάζ και συχνές επισκέψεις στον δερματολόγο είναι τα μυστικά ομορφιάς της Σίσσυς Χρηστίδου. Όπως έχουμε δει σε εμφανίσεις της δεν προτιμά το έντονο make up.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φροντίζει πολύ την επιδερμίδα της για αυτό έχει ένα "γυάλινο" και φωτεινό δέρμα. Η απολέπιση για τα νερά κύτταρα, η ενυδάτωση αλλά και η μάσκα προσώπου είναι μερικά από τα μυστικά της τα οποία ακολουθεί.