Μπέτυ Μαγγίρα: Τα 50 είναι τα νέα 30! Το απίστευτο "πέσιμο" από νεαρό - Η αντίδραση της και οι θανατηφόρες αναλογίες

Το ασύλληπτο storytime

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπέτυ Μαγγίρα: Τα 50 είναι τα νέα 30! Το απίστευτο

Η Μπέττυ Μαγγίρα με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok αποκάλυψε το "πέσιμο" που δέχτηκε στο δρόμο όταν ήταν με το κράνος της και τα γυαλιά ηλίου και οδηγούσε την βέσπα της. Συγκεκριμένα άνδρας που οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού την φλέρταρες ζητώντας τον αριθμό της.

Όταν εκείνη του απάντησε πως είναι παντρεμένη με δυο παιδιά εκείνος δεν πτοήθηκε λέγοντας πως δεν έχει πρόβλημα. Ωστόσο, η ίδια απάντησε πως έχει πρόβλημα και κάπως έτσι και οι δυο προχώρησαν στους προορισμούς τους.

Η αποκάλυψη της Μπέττυς Μαγγίρα για το "πέσιμο" που δέχτηκε στο δρόμο

«Storytime σημερινό ασύλληπτο. Φοράω το κράνος μου, κατεβαίνω με τη βέσπα στο κέντρο για μια δουλειά. Φοράω κράνος και γυαλιά ηλίου, σταματάω σε ένα φανάρι, σταματάει δίπλα μου μία μηχανή μεγάλου κυβισμού με έναν νεαρό επάνω, είχε και ένα τσαντάκι μπροστά του με ένα σκυλάκι…

Γυρίζει και μου λέει "δέχομαι". Απορημένη τον κοιτάζω, του λέω "τι δέχεσαι;" "Δέχομαι, μου λέει, να σου δώσω το τηλέφωνό μου, να με πάρεις εσύ όποτε θέλεις και να βγούμε". Του λέω "φίλε, ατύχησες". Με ρωτάει γιατί, του λέω "παντρεμένη με δυο παιδιά". Με ρωτάει "σοβαρά; Σοβαρά, του λέω".

Μου λέει "να σου πω κάτι, εγώ δεν έχω πρόβλημα". Του λέω "έχω εγώ όμως". Δεν λέει τίποτα ο άνθρωπος και φεύγει και λέω από μέσα μου "γεια σου, ρε Μπεττάκι, που έχεις ακόμα τα σουξέ σου"», αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα χαρακτηριστικά (δείτε εδώ τον σύζυγό της Μπέττυς).

@bettymaggira

Ω ναι!!!! Εχουμε κι εμεις ΣΟΥΞΕ!!! #stillgotit

♬ πρωτότυπος ήχος - Betty Maggira

Οι σέξι αναλογίες της

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz έχοντας συγκλονιστικές αναλογίες στο σώμα της. Μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά όμως το κορμί της είναι σαν μοντέλου.

Αυτό αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις καλοκαιρινές της διακοπές ποζάροντας με "καυτά" μαγιό.


Την σήμερον ημέρα τα 50 είναι τα νέα 30 κάτι που έχουν αποδείξει και πολλές επώνυμες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Hollywood. Οι σημερινές 50αρες προσέχουν το σώμα τους με συχνή γυμναστική και διατροφή, ενώ έχουν σταματήσει τα υπερβολικά πειράγματα στο πρόσωπό τους. Με την μόδα μάλιστα να αναβαθμίζεται επιλέγουν και νεανικό ντύσιμο.

Για παράδειγμα η Τζένιφερ Λόπεζ ή η Τζένιφερ Άνιστον κάνουν χαμό και "ρίχνουν" μέχρι και 25αρηδες.