Εβελίνα Παπούλια: Αποκάλυψε γιατί δεν δίνει συμβουλές στην κόρη της

Τι δήλωσε η ηθοποιός

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μερικές σύντομες αλλά αποκαλυπτικές δηλώσεις παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την οικογενειακή της ζωή, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;».

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε τόσο για την νέα σειρά με τίτλο «Αρχελάου 5», στην οποία συμμετέχει μετά από μια 4χρονη αποχή που έκανε από την τηλεόραση, όσο και για την σχέση της με την κόρη της.

«Το σενάριο είναι ρεαλιστικό και σουρεαλιστικό ταυτόχρονα και μου άρεσε πάρα πολύ. Μετά από πολλά χρόνια διάβασα κάτι που με ενθουσίασε και γελούσα. Απείχα τέσσερα χρόνια, ήμουν σε πολλά ‘όχι’, γιατί ήθελα κάτι που θα με κάνει χαρούμενη», είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια για την συμμετοχή της στην νέα κωμωδία της ΕΡΤ.

Όσο για την κόρη της, την επίσης ηθοποιό, Αφροδίτη Λιάντου, η Εβελίνα Παπούλια ανέφερε: «Είμαστε φέτος κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με την κόρη μου. Δεν τη συμβουλεύω για τα επαγγελματικά της, θέλω να κάνει τη δική της πορεία, τα δικά της λάθη και τα δικά της σωστά».

Δείτε επίσης: Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου, Γιώργος

Δείτε το βίντεο:

Τι έχει πει η Αφροδίτη Λιάντου για την Εβελίνα Παπούλια

Στο παρελθόν, η Αφροδίτη Λιάντου έχει επιβεβαιώσει ότι η μητέρα της δεν της δίνει συχνά συμβουλές, λέγοντας:

«Όταν γύρισα από την Αγγλία με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και όταν το συνειδητοποίησε μου είπε συγγνώμη. Ισχύει ότι η μητέρα μου δεν με συμβουλεύει καθόλου για τη δουλειά. Την ρωτάω, αλλά αν με συμβουλεύσει είναι τόσο όσο… Δεν θα παρέμβει πάρα πολύ. Θα μου πει να κάνω ό,τι νιώθω και νομίζω αυτό είναι και το πιο σωστό γενικά. Τώρα μπαίνω στην Παραλία, θα κάνω την Ιφιγένεια.

Περνάω πάρα πολύ όμορφα. Δεν έχω πάει ακόμα στα Μάταλα, ελπίζω να πάμε. Η Ιφιγένεια επιστρέφει από τις σπουδές της στο Λονδίνο, συναντάει τον Παύλο, ερωτεύονται, δεν θα περάσουν εύκολα, γίνονται πολλά πραγματάκια. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν χαρακτήρας. Είναι πολύ δυναμική, κυνηγάει τα όνειρά της, είναι πολύ μπροστά από την εποχή αυτή, το '70. Είναι πολύ ωραίος ρόλος. Έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια. Είμαστε στο 26-29. Ο ρόλος μου έχει σχέση με κάτι άλλο καλλιτεχνικό, όχι το τραγούδι, αλλά δεν θα σας πω».