Στην Μητρόπολη Αθηνών στις 28 Σεπτέμβρη ο πιο λαμπερός γάμος παρουσία γαλαζοαίματων - Το βασιλικό προσκλητήριο με το μπλε χρώμα

Όλες οι λεπτομέρειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην Μητρόπολη Αθηνών στις 28 Σεπτέμβρη ο πιο λαμπερός γάμος παρουσία γαλαζοαίματων - Το βασιλικό προσκλητήριο με το μπλε χρώμα

Στην Μητρόπολη Αθηνών στις 28 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο πιο λαμπερός γάμος παρουσία πολλών γαλαζοαίματων. Όλες τις λεπτομέρειες αλλά και το προσκλητήριο του γάμου αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα Secret.

Ο λόγος για τον γάμο της Θεοδώρας, κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τον εδώ και επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Μάθιου Κουμάρ. Τον γάμο τους δεν θα τελέσει ωστόσο, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος, καθώς θα βρίσκεται σε Συνέδριο εκτός Αθηνών.

Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο της Θεοδώρας με τον Μάθου Κουμάρ στην Μητρόπολη

Ο γάμος της τέως πριγκίπισσας με τον Αμερικανό δικηγόρο ήταν αρχικά να γίνει στις αρχές του καλοκαιριού 2023 αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. Η οικογένεια θα ενωθεί λοιπόν ξανά αυτή την φορά όμως για καλό λόγο. Μάλιστα, θα παρευρεθούν και πολλοί γαλαζοαίματοι από Ευρώπη και Αμερική.

Στο Secret παρουσιάστηκε και το εντυπωσιακό προσκλητήριο ζευγαριού, το οποίο έχει το βασιλικό χρώμα, το royal µπλε, µε χρυσά γράμματα.

«Η Α.Μ. Βασίλισσα Αννα-Μαρία και ο κύριος Sam Kumar / η κυρία Yolanda Kumar έχουν την τιµή να σας προσκαλέσουν στον γάµο της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Matthew Kumar / 28 Σεπτεµβρίου 2024, 17.30 / Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, Ευαγγελισµός της Θεοτόκου», γράφει.

Πριγκίπισσα Θεοδώρα γάμος προσκλητήριο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η νύφη θα φοράει σχέδιο της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη.

Ο 34χρονος Μάθιου Κουµάρ κατάγεται από την Νότια Καλιφόρνια και είναι δικηγόρος στο Λος Αντζελες. Εκεί μάλιστα γνωρίστηκαν. Ο γάμος τους μάλιστα έχει αναβληθεί δυο φορές.

Πριγκίπισσα Θεοδώρα γάμος
tgreece/Instagram