Νίκος Χατζηνικολάου: Η σπάνια φωτογραφία και με τα τρία παιδιά του

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μπορεί να είναι ένας σπουδαίος παρουσιαστής και δημοσιογράφος, ωστόσο είναι και ένας πολύ καλός πατέρας. Έχει παντρευτεί δυο φορές και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά τα οποία λατρεύει.

Συγκεκριμένα, από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση που διήρκησε από το 1987 μέχρι το 2001 απέκτησε το γιο του, Πάνο στις 19 Δεκεμβρίου του 1994. Σήμερα ωστόσο, είναι παντρεμένος με την Κρίστη Τσολακάκη κόρη της Ελληνίδας χορεύτριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ και πρώην υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων της Άννας Βίσση.

Με την σύζυγό του έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Τον Κωνσταντίνο που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2007, τον Αλέξανδρο που ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2009 αλλά και την Εύα που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2012.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ωστόσο, σπάνια μιλάει για την οικογένεια του καθώς είναι από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια τον βλέπουμε να ανοίγει την καρδιά του και ακόμα πιο σπάνια να δημοσιεύει φωτογραφία του και με τα τρία ή τα τέσσερα παιδιά του.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τα τρία παιδιά του

Πριν από λίγο όμως, ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram φωτογραφία με τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με την Κρίστη Τσολακάκη, να ποζάρουν σε παγκάκι σαν συμμορία.

«Η …συμμορία με τα μαύρα γυαλιά,σε νέες -καλοκαιρινές- περιπέτειες! Φωτογράφος η μαμά μας! Η μόνη που καταφέρνει να τους φέρει μέσα στο κάδρο!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του και τα σχόλια για το πόσο όμορφη οικογένεια είναι έπεσαν σαν την "βροχή".

Δείτε επίσης: Με λευκούς τοίχους και σκούρα έπιπλα - Φωτογραφίες από το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου που μένει με την Κρίστη Τσολακάκη στην Εκάλη

Νίκος Χατζηνικολάου παιδιά
nikoschatzinikolaou/Instagram