Ιωάννα Τούνη: Ανέβασε βίντεο από το ξεφάντωμα της στην Άννα Βίσση! Τι φόρεσε και έκανε εντύπωση

Τα βίντεο που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
j.touni/Instagram
j.touni/Instagram

Στην Θεσσαλονίκη θα τραγουδάει φέτος η Άννα Βίσση και η Ιωάννα Τούνη με την παρέα της δεν γινόταν να λείπουν από την πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 13/9. Η επιχειρηματίας - inlfuencer ξεφάντωσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου.

Μπορεί από την ημέρα που έγινε μητέρα να μην βγαίνει συχνά μέχρι αργά, αφού πρέπει να βρίσκεται μαζί με το παιδί της, ωστόσο, όταν κανονίζει εξόδους το διασκεδάζει με την ψυχή της. Έτσι έκανε και χθες, όπου επίσης εντυπωσίασε με την εμφάνιση της.

Η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη για τα μπουζούκια

Η Ιωάννα επέλεξε ένα σύνολο φυσικά από την εταιρία της Bubblegun σε total black χρώμα. Συγκεκριμένα, φόρεσε μια βερμούδα η οποία είχε ασορτί blazer σε φαρδιά γραμμή. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λεπτά πέδιλα και την ασημένια τσάντα Prada.

Το look της "απογείωσε" με ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια σταυρούς, ενώ τα μαλλιά της τα έκανε wet style.

Δείτε επίσης: «Μάλλον ήρθε η ώρα για το 2ο παιδάκι σου» - Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με φουσκωμένη κοιλίτσα στον καθρέφτη του μπάνιου της

Τα βίντεο που δημοσίευσε από τα μπουζούκια

Από την ώρα που έφτασε στο νυχτερινό κέντρο μέχρι και την ώρα που έφυγε, η Ιωάννα Τούνη δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει μαζί με την παρέα της. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε πολλά βίντεο από την έξοδό της, με την Άννα Βίσση να τραγουδά.

Αυτή είναι μια από τις λίγες φορές που αφήνει τον Πάρη για λίγες ώρες σε κάποιο έμπιστο άνθρωπο της - που στην Αθήνα είναι η θεία της, αδερφή της μητέρας της - για να ξεσκάσει διασκεδάζοντας με φίλους της.

Την ίδια ώρα πίσω στην Αθήνα είχε βγει για ποτό και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με φίλους του. Όχι σε μπουζούκια αλλά σε γνωστό κλαμπ στο κέντρο της πόλης. Στο προφίλ του και εκείνος δημοσίευσε πολλά βίντεο από το ξεφάντωμα του.