Τζώνη Καλημέρης & Ελπίδα Ιακωβίδου: Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τη γνωριμία τους

Του μίλησε στον πληθυντικό την πρώτη φορά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency & Instagram
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency & Instagram

Ξανά ερωτευμένος είναι ο Τζώνη Καλημέρης και η αγαπημένη του προέρχεται επίσης από τον χώρο της τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Όμορφη μέρα» στο ΡΙΚ της Κύπρου, Ελπίδα Ιακωβίδου, του έχει κλέψει την καρδιά και γι' αυτό εκείνη έχει «ακόμα έναν λόγο να χαμογελάει», όπως δηλώνει παιχνιδιάρικα.

Πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους, με την Κύπρια καλλονή να παραχωρεί συνέντευξη και να περιγράφει το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Τζώνη Καλημέρη, που εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα.

Δείτε επίσης: Τζώνη Καλημέρης: Το δώρο που έστειλε στη σύντροφό του για την πρεμιέρα της - Η αντίδραση της Ελπίδας Ιακωβίδου στον αέρα

Πώς γνωρίστηκαν Τζώνη Καλημέρης και Ελπίδα Ιακωβίδου

Η Ελπίδα Ιακωβίδου μίλησε στο Down Town Κύπρου, όπου αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς γνωρίστηκε με τον Τζώνη Καλημέρη. Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε περίοδο διακοπών κι εκείνη μάλιστα του μίλησε στον πληθυντικό, σεβόμενη την πορεία του στον χώρο της τηλεόρασης.

«Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών φίλων. Αν και ήξερε ο ένας τον άλλο, ονομαστικά, δεν έτυχε προηγουμένως να γνωριστούμε από κοντά. Βρεθήκαμε, λοιπόν, σε μια κοινή παρέα, σε περίοδο διακοπών. Και έχω να σου πω ότι, κατά την πρώτη μας συνάντηση, του απηύθυνα τον λόγο στον πληθυντικό. Και βεβαίως, αυτό οφειλόταν στον σεβασμό και τον θαυμασμό που έχω προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο και την επαγγελματική του πορεία. Φυσικά, ο ίδιος, χαμογελώντας και με την ευγένεια που τον διακρίνει, αμέσως με προέτρεψε να μιλάμε στον ενικό» ανέφερε η Ελπίδα Ιακωβίδου.

«Ήταν αναμενόμενο να γνωστοποιηθεί, ειδικά από τη στιγμή που αυτή μοιράζεται αναπόφευκτα μεταξύ δύο χωρών και δύο αεροδρομίων», έχει δηλώσει η Ελπίδα Ιακωβίδου για τη σχέση τους στο περιοδικό για να προσέθεσει πως: «Ούτε εγώ, ούτε ο Τζώνης, είμαστε από τα άτομα που δεν κρύβονται, ειδικά από τη στιγμή που νιώθουμε όμορφα με αυτό που μας συμβαίνει».