Κώστας Μπακογιάννης: Απάντησε πρώτη φορά στην κριτική που δέχτηκε η Κοσιώνη το βράδυ της ήττας του - «Με πείραξε το...»

Τα είπε σωστά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Μπακογιάννης: Απάντησε πρώτη φορά στην κριτική που δέχτηκε η Κοσιώνη το βράδυ της ήττας του - «Με πείραξε το...»

Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε για πρώτη φορά στο χαμό που προκάλεσε η αντίδραση της Σίας Κοσιώνη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ πριν ένα χρόνο, όταν ανακοινώθηκε η ήττα του εναντίον του Χάρη Δούκα στις αυτοδιοικητικές εκλογές (δείτε πως είχε αντιδράσει).

Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη για την Σία Κοσιώνη

«Με πείραξε πολύ το φαρμάκι που έχυσαν κάποιοι για τη Σία και ας επιβεβαίωσε τον απόλυτο επαγγελματισμό της για άλλη μια φορά και σε εκείνη την εκλογική βραδιά. Την πρώτη Κυριακή που κερδίζαμε φυσικά δεν είπαν κουβέντα. Τη δεύτερη που χάσαμε, ξεφόρτωσαν. Αυτό τα λέει όλα. Ευτυχώς, όμως, βρέθηκαν αρκετοί να πουν: «Ρε παιδιά, αν ήταν αυτή δήμαρχος και ο άντρας της δημοσιογράφος, θα λέγατε τα ίδια»;, ανέφερε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Lifo και τον Γιάννη Πανταζόπουλο.

Σε ερώτηση αν υπήρξαν άνθρωποι που του γύρισαν την πλάτη, απάντησε: «Αισθάνομαι τυχερός. Οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ποτέ τους πραγματικούς τους φίλους. Εμφανίζονται μόνο στις κηδείες τους, όταν πλέον είναι αργά. Εγώ τους μέτρησα ζωντανός. Και ναι, είμαι ευγνώμων, διότι υπήρξαν στιγμές που ένιωσα σαν να κολυμπούσα στην αγάπη. Ξέρουν ποιοι είναι, μικροί και μεγάλοι, και τους ευχαριστώ».

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη

Τι έγραψε το κοινό στο Twitter το βράδυ των εκλογών

Το τηλεοπτικό κοινό, αφού παρακολούθησε τα αποτελέσματα των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών, αντιλήφθηκε και τη μεγάλη ανατροπή στο δήμο της Αθήνας. Η ήττα του Κώστα Μπακογιάννη ήταν κάτι το μη αναμενόμενο, και με την αντίδραση της συζύγου του στον αέρα ξεσάλωσε.