Ιωάννα Τούνη: «Μάλλον ήρθε η ώρα για το 2ο παιδάκι σου» - Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον καθρέφτη του μπάνιου της

«Γιατί νιώθω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη τον Ιανουάριο του 2023 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο μικρός Πάρης, ο οποίος έχει γίνει ανάρπαστος στα social media, καθώς η Influencer μοιράζεται καθημερινά όλες τις στιγμές του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ήρθε και της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

Είναι ο καλύτερός της φίλος και τον παίρνει παντού μαζί της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει τις δύσκολες μέρες της και τα σκαμπανευάσματα στην ψυχολογία της, καθώς όλα πλέον περιστρέφονται γύρω από τον νουνίτο της, όπως τον φώναζε πριν την βάφτισή του.

Όσο δύσκολες κι αν είναι, μάλιστα, οι συνθήκες όταν τον κοιτάει ξεχνάει τα πάντα! Πολλές φορές αναπολεί και τις στιγμές εκείνες που ο μπέμπης της ήταν ακόμη στην κοιλίτσα της. Μια τέτοια στιγμή είχε και σήμερα, Πέμπτη 12/9 όπου ανέβασε στο προφίλ της μία φωτογραφία της από τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έγραψε στην λεζάντα: «Γιατί νιώθω αυτή την φωτογραφία τόσο "κοντά" αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά;».

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Όλοι στα σχόλια ξεκίνησαν να γράφουν τις σκέψεις τους για το δεύτερο μωρό, στέλνοντας ευχές στην ίδια για ένα ακόμη παιδί, κάτι που δεν έχει αποκλείσει, καθώς έχει δηλώσει πολλές φορές πως θα ήθελε να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια με τον καλό της. «Μάλλον ήρθε η ώρα για το 2ο παιδάκι σου», της έγραφαν επίσης πολλοί.


Εντωμεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως σύντομα θα έχει άλλο ένα μωρό στην ζωή της. Πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε μέσα από story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως μία από τις κολλητές της, η Ντόρις, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι (δείτε εδώ). Λίγες μέρες αργότερα, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, η μέλλουσα μαμά και ο σύντροφός της πραγματοποίησαν το gender reveal party, όπου έμαθαν μαζί με τους φίλους τους το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Η διάσημη Influencer, λοιπόν, μοιράστε με τους ακόλουθούς της από το δικό της προφίλ πολλά στιγμιότυπα από την ημέρα αυτή, από τη στιγμή που έσκασε το χρώμα και έγινε η αποκάλυψη, μέχρι τον χρωματοπόλεμο και τις βουτιές στην πισίνα ενώ έβρεχε.

Το ζευγάρι φαίνεται πως είχε κλείσει ένα τεράστιο σπίτι ή χώρο δεξιώσεων, με πισίνα για να χωράνε όλοι οι καλεσμένοι τους, οι οποίοι φορούσαν λευκά, και η εγκυμονούσα δεν σταμάτησε να χορεύει, φανερά χαρούμενη για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Ενθουσιασμένος ήταν δε και ο μικρός Πάρης, ο οποίος έτρεχε όλη την ώρα και έπαιζε με τα υπόλοιπα παιδάκια και τους φίλους της μητέρας του.

Δείτε επίσης για την Ιωάννα Τούνη: Οι φίλες της της έκαναν δώρο υαλουρονικό στα χείλη και προκλήθηκε χαμός - «Ήμαρτον πια! Σαν ροφοί όλες»

Μέσα από μία φωτογραφία, μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως η ίδια, αλλά και δύο ακόμη φίλες της, η Στέλλα και η Λένια, θα είναι οι νονές του μωρού και έτσι από φίλες θα γίνουν κουμπάρες και κανονική οικογένεια.

Τούνη νονά