Τζον Μπον Τζόβι: «Φύλακας-άγγελος» για γυναίκα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει

Την έπεισε να μην πηδήξει από γέφυρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τζον Μπον Τζόβι: «Φύλακας-άγγελος» για γυναίκα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει

Ένα απρόοπτο ήρθε να διακόψει τα γυρίσματα του video clip για το νέο τραγούδι Τζον Μπον Τζόβι το απόγευμα της Τρίτης (10/9). Ο 62χρονος σταρ βρισκόταν στο Nashville του Tennessee, όταν μία γυναίκα ακροβατούσε στην πεζογέφυρα John Seigenthaler και ετοιμαζόταν να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στον ποταμό Cumberland.

Βλέποντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, ο Τζον Μπον Τζόβι διέκοψε τα πάντα και πλησίασε τη γυναίκα μαζί με τη βοηθό του, με σκοπό να τη μεταπείσουν. Εκείνος φαίνεται χαλαρός και φιλικός, την χαϊδεύει παρηγορητικά στην πλάτη, προσπαθεί να την ηρεμήσει και να τη μεταφέρει σε ασφαλές περιβάλλον.

Δείτε επίσης: Ο Willem Dafoe στην Ελλάδα: Ο λόγος που επισκέφτηκε τη χώρα μας και η συνάντηση με εγκυμονούσα της showbiz

Επιτυχής ήταν η προσπάθεια του Τζον Μπον Τζόβι

Η προσπάθειά του ήταν επιτυχής με την αναστατωμένη γυναίκα να ανεβαίνει τα κιγκλιδώματα και να επιστρέφει στο εσωτερικό της γέφυρας. Το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μοιράστηκε το βίντεο με τον Τζον Μπον Τζόβι και την ομάδα του που τελικά αποδείχτηκε πως ήταν οι σωστοί άνθρωποι στο κατάλληλο σημείο.

Αφού η γυναίκα είναι πλέον ασφαλής, ο Τζον Μπον Τζόβι την αγκάλιασε και έφυγαν μαζί από τη γέφυρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 62χρονος σταρ βοηθάει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα από το 2006, ιδρύοντας το JBJ Soul Foundation και τις JBJ Soul Kitchens, παρέχοντας συσσίτια σε άστεγους και άπορους.

«Ξέρω μόνο ένα πράγμα: Το να βοηθάς την κοινότητα είναι σαν να βοηθάς τον εαυτό σου», έχει δηλώσει σχετικά ο Τζον Μπον Τζόβι