Κούλλης Νικολάου: «Κινδυνέψαμε να πάμε φυλακή το 2012! Μείναμε απλήρωτοι και χρωστούσαμε στο κράτος»

«Δεν έχασα τον ύπνο μου», τονίζει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κούλλης Νικολάου: «Κινδυνέψαμε να πάμε φυλακή το 2012! Μείναμε απλήρωτοι και χρωστούσαμε στο κράτος»

Ο Κούλλης Νικολάου ήταν ο σημερινός (12/9) καλεσμένος στον καναπέ του Στούντιο 4. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο που βρέθηκαν στην Ελλάδα με τον Αντρέα Γεωργίου, την εποχή που όλα έμοιαζαν χαμένα και ήταν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο να μπουν φυλακή για χρέη στο κυπριακό δημόσιο.

«Ξυπνάμε και είμαστε στη δουλειά χωρίς να ξέρουμε πού θα μας οδηγήσει αυτό -σαφώς θέλουμε να μας οδηγήσει σε κάτι καλό. Το βάρος της ευθύνης δεν μπορώ να μην το αισθάνομαι, αλλά όχι να μην κοιμάμαι. Εδώ δεν έχασα τον ύπνο μου όταν κινδυνέψαμε να πάμε φυλακή το 2012-13» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κούλλης Νικολάου.

Δείτε επίσης: Κούλλης Νικολάου: «Δεν είχα λεφτά όταν ήρθαν τα παιδιά μου, χρωστούσα» - Πώς γνωρίστηκε με τη γυναίκα του

Για να συμπληρώσει: «Μείναμε απλήρωτοι, λεφτά δεν είχαμε και χρωστούσαμε στο κράτος. Τα άλλα δεν τα συζητώ, γιατί υπήρχαν και αλλού, αλλά όταν χρωστάς στο κράτος μπαίνεις φυλακή και δεν ήταν φίλος μου ο πρόεδρος της Κύπρου τότε»

Πώς ήρθαν στην Ελλάδα ο Κούλλης Νικολάου με τον Αντρέα Γεωργίου

«Ο Αντρέας είχε την ιδέα να έρθουμε στην Ελλάδα, ήταν κακή στιγμή το 2012 για εμάς στην Κύπρο με κουρέματα. Εδώ δεν υπήρχαν ελληνικά σίριαλ, προβαλλόταν το “Βαλς με 12 Θεούς”, εγώ σχεδόν τα είχα παρατήσει. Ήμουν σε πολύ κακή φάση, τότε έβλεπα το “τέρας” της Τρόικας να έρχεται και ότι θα καταστραφούμε», εξήγησε σε διαφορετικό σημείο ο Κούλλης Νικολάου.

«Ήμουν στις διαδηλώσεις όλη μέρα και είχα τον μικρό (σ.σ. τον Γεωργίου) να μου στέλνει “Μην φοβάσαι τίποτα, όλα θα πάνε καλά”. Έτρεχε στην Κρήτη να κάνει τον πιλότο και μου έφερε το Μπρούσκο, ενώ δεν συμμετείχα σε τίποτα. Αν σου πω με πόσα λεφτά το κάναμε... Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Μόλις στείλαμε εδώ τον πιλότο υπήρχε τεράστια ζήτηση, γίναμε το μήλο της Έριδος. Ευλογία», κατέληξε ο Κούλλης Νικολάου.