Συγκινήθηκε ο Κούλλης Νικολάου μιλώντας για τη μητέρα του: «Είναι μια ηρωίδα, δούλευε από τα 10 της χρόνια»

Δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για εκείνη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Συγκινήθηκε ο Κούλλης Νικολάου μιλώντας για τη μητέρα του: «Είναι μια ηρωίδα, δούλευε από τα 10 της χρόνια»

Ο Κούλλης Νικολάου ήταν καλεσμένος στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου. Ο επιτυχημένος ηθοποιός και παραγωγός στη Γη της Ελιάς, τη Famagusta και το Ταμπού μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, από την περίοδο που δεν είχε σχεδόν τίποτα, μέχρι σήμερα.

Στην πορεία της κουβέντας προβλήθηκαν φωτογραφίες από την παιδική ηλικία του Κούλλη Νικολάου και με τη μητέρα του, Ελένη. Εκείνος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του βλέποντάς τη, χαρακτηρίζοντάς τη «Ηρωίδα» για τους αγώνες που έκανε προκειμένου να μεγαλώσει εκείνον και άλλα 9 (!) παιδιά.

Δείτε επίσης: Famagusta: Όλη η αλήθεια για το «μπλόκο» της Τουρκίας στο Netflix και η απάντηση του Κούλλη Νικολάου στο You

Ο Κούλλης Νικολάου για τη μητέρα του

«Το '80 ήμουν 10 χρονών, το σπίτι μας ήταν έτοιμο να γκρεμιστεί στο χωριό. Είμαι ο 10ος γιος, οπότε τα μεγαλύτερα αδέρφια μου έπεισαν τον πατέρα μου ότι πρέπει να χτίσει κάπου κάτι, για να φύγουμε», δήλωσε στην πορεία της κουβέντας ο Κούλλης Νικολάου, όταν προβλήθηκε μία παιδική του φωτογραφία στο video wall. «Αχ τι μου βάλατε τώρα... Αυτόν τον μικρό τον αγαπώ», σημείωσε διακόπτοντας προς στιγμή τη σκέψη του.

«Ο πατέρας μου θα έχτιζε ένα μικρό σπιτάκι στο χωριό, αλλά τον έπεισαν να πάμε στη Λακατάμια, ένα προάστιο της Λευκωσίας, όπου η μάνα μου στα νιάτα της είχε εξασφαλίσει ένα μικρό οικόπεδο, που το αγόρασε δουλεύοντας απ' τα 10 της χρόνια. Ηρωίδα μάνα... Εε τι μου κάνετε, άντε!», συνέχισε ο Κούλλης Νικολάου εμφανώς συγκινημένος.