Σμαράγδα Καλημούκου: Πόσα χρήματα έπαιρνε ως Λίζα στη σειρά "Λατρεμένοι μου Γείτονες"

Πόσα χρήματα έπαιρνε ανά επεισόδιο η 17χρονη τότε Σμαράγδα

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: YouTube / Τσάι με Λεμόνι - xristt
Screenshot: YouTube / Τσάι με Λεμόνι - xristt

Η 34χρονη, σήμερα Σμαράγδα Καλημούκου μπορεί να έχει σταματήσει την υποκριτική, αλλά ακόμα και σήμερα ο κόσμος την αναγνωρίζει για την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega "Λατρεμένοι μου Γείτονες", όπου η ίδια ενσάρκωνε τον ρόλο της Λίζας.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο "Τσάι με Λεμόνι" στο YouTube, η Σμαράγδα Καλημούκου μίλησε για την εμπειρία της ως μέλος του καστ μιας τόσο μεγάλης σειράς σε ηλικία μόλις 17 ετών, καθώς και για τις εξελίξεις στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και πόσα χρήματα πληρωνόταν ανά επεισόδιο, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων στους "Λατρεμένους μου Γείτονες".

Πόσα χρήματα έπαιρνε η Σμαράγδα Καλημούκου στους "Λατρεμένους μου Γείτονες"

Ειδικότερα, η πρώην ηθοποιός ανέφερε ότι πληρωνόταν 300 ευρώ ανά επεισόδιο και συμμετείχε σε 28 επεισόδια του πρώτου κύκλου. Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι πήρε περίπου 8.400 ευρώ για ολόκληρο τον πρώτο κύκλο. Αν και η Σμαράγδα έκανε κάποιες εμφανίσεις κατά την διάρκεια του δεύτερου κύκλου, η συμμετοχή της ήταν πιο σποραδική επομένως τα χρήματα που έλαβε την επόμενη χρονιά ήταν λιγότερα.

Να σας θυμίσουμε ότι σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Ήμουν 17 χρονών όταν έπαιξα στο σίριαλ και η αλήθεια είναι πως, επειδή είναι πολύ ευαίσθητη αυτή η ηλικία, είναι πάρα πολύ εύκολο να έχεις κάποια έπαρση. Νομίζω ότι παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο να σε κρατάει προσγειωμένο η οικογένεια σου, να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα οπότε εγώ είχα μια οικογένεια που φρόντιζε να το κάνει αυτό και χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερα να είμαι συγκρατημένη.»

Επιπλέον, σε μια ακόμα παλαιότερη συνέντευξη, η Σμαράγδα Καλημούκου είχε εξομολογηθεί για την απόφασή της να αφήσει την υποκριτική: «Έχουν περάσει 13 χρόνια από το “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Πήγαινα σχολείο όταν γυριζόταν. Δεν είναι η δουλειά μου η υποκριτική, είμαι δασκάλα χορού. Όταν με πήραν τηλέφωνο νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα. Είχα κάποιες προτάσεις να συνεχίσω. Απλώς επειδή ήθελα να περάσω στη λυρική και ήταν αρκετές οι ώρες, έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο. Και διάλεξα τον χορό».

Δείτε επίσης: Σμαράγδα Καλημούκου: Η Λίζα από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» κάνει... remake σε σκηνή 17 χρόνια μετά

Δείτε το βίντεο:

Σήμερα, η Σμαράγδα Καλημούκου εργάζεται ως plus size μοντέλο και πρόσφατα κυκλοφόρησε και τη δική της συλλογή με ρούχα που έχει σχεδιάσει η ίδια.