Ιωάννα Τούνη: Έφυγε άρον άρον από το γυμναστήριο - «Δυστυχώς σήμερα ο Πάρης...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
j.touni/Instagram
j.touni/Instagram

Τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους και φυσικά μαζί της είναι ο Πάρης, αφού δεν θέλει να αποχωρίζεται τον γιο της. Λίγο πριν επιστρέψει λοιπόν στην Αθήνα και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, λύνει τις τελευταίες εκκρεμότητες ενώ παράλληλα κάνει και την γυμναστική της.

Φέτος πήρε την απόφαση με σωστή διατροφή και γυμναστική να επαναφέρει το σώμα της όσο μπορεί όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη της. Στο γυμναστήριο ωστόσο, πηγαίνει και ο γιος της. Μπορεί πάντα να κάθεται ήσυχος ωστόσο σήμερα 12/9 ήταν από τις ημέρες που δεν μπορούσε να κάτσει φρόνιμος.

Έφυγε από το γυμναστήριο η Ιωάννα Τούνη

«Δυστυχώς σήμερα ο Πάρης δεν ήθελε να αφήσει τη μαμά να κάνει προπόνηση. Συμβαίνουν και αυτά! Δικαιούται και αυτός να έχει τις στραβές του μέρες όπως και όλοι μας» έγραψε η Ιωάννα Τούνη σε ανάρτηση στο Instagram της ενώ λέει στο βίντεο «Έκανα δυο ασκήσεις οριακά και φεύγω γιατί ο Πάρης δεν κάθεται με τίποτα σήμερα».

Δείτε επίσης: H έκπληξη που της έκανε ο Πάρης πρωί πρωί - Λέρωσε την κούνια του και... μας έδειξε φωτογραφίες

Νωρίτερα θέλησε να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά και να δώσει την συμβουλή της στα παιδιά που ξεκίνησαν σχολείο.

«Άνοιξαν χθες τα σχολεία και εγώ η γαϊδούρα δεν είπα ένα "καλή αρχή". Καλή αρχή στα παιδιά, καλή αρχή στους γονείς, καλό κουράγιο. Να πω κάτι; Δεν μου αρέσει που οι μικρότερες ηλικίες βαρυγκομάτε και λέτε "ωχ ανοίγουν τα σχολεία" και ποιος και τι. Ένα τεράστιο λάθος που νιώθω πως κάνουμε γενικά εμείς οι άνθρωποι είναι ότι πάντα βιαζόμαστε για να έρθει το κάτι άλλο. Δηλαδή, είμαστε στο δημοτικό και λέμε άντε να πάω στο γυμνάσιο δεν μπορώ άλλο. Μετά άντε να τελειώσουν οι πανελλήνιες. Άντε να τελειώσει το πανεπιστήμιο να τελειώσει η σχολή.

Και κάπως όλο περιμένουμε το κάτι επόμενο και δεν απολαμβάνουμε το τώρα που είναι τόσο όμορφο. Οπότε η πολύ κλισέ γιαγιδίστικη πλέον συμβουλή - γιατί μεγάλωσα εγώ εντάξει δεν πειράζει - αλήθεια να απολαμβάνετε το τώρα, πράγματα χαζά τα οποία νομίζετε ότι τώρα σαν ενοχλούνε αύριο μεθαύριο θα σας λείπουν αφόρητα. Το σχολείο είναι τέλειο, αυτό ήθελα να σας πω», είπε στο βίντεο της η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε επίσης: «Η φιλεναδίτσα μου είναι έγκυος» - Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στο Instagram η Ιωάννα Τούνη