Δωροθέα Μερκούρη: Ποζάρει topless στην αμμουδιά – «Ένα καλοκαίρι που σκέφτομαι πολλά...»

«Ξυπνάω και σκέφτομαι δυνατά»

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / Δωροθέα Μερκούρη
Instagram / Δωροθέα Μερκούρη

Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι πέρασε η Δωροθέα Μερκούρη, στην Τήνο, μαζί με τις δύο της κόρες, Γαία και Ηλέκτρα. Συγκεκριμένα, όπως η ίδια είχε αναφέρει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα δύο κορίτσια σχεδίασαν ένα ταξίδι - έκπληξη, έτσι ώστε οι 3 τους να περάσουν τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στο όμορφο νησί και να έχουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Η γνωστή ηθοποιός πέρασε πολύ όμορφα τις διακοπές της και όπως τόνισε η ίδια είναι μια «πολύ τυχερή μαμά». Όπως πρόσθεσε και η ίδια, αυτή τη χρονιά έκανε μια ανασκόπηση και θυμήθηκε τα παλαιότερα καλοκαίρια της και αισθάνθηκε ιδιαίτερα ευγνόμων, για όλες τις στιγμές που είχε περάσει.

«Είμαι τόσο τυχερή, τα κορίτσια μου με πήραν σε διακοπές έκπληξη στο μεγαλοπρεπές νησί της Τήνου, έπρεπε να με περιμένουν ταΐζοντας γάτες σε κάθε γωνιά. Μερικές φορές πρέπει να ακολουθήσεις τα παιδιά. Τα κορίτσια μου είναι τόσο υπέροχα, είμαι μια τυχερή μαμά», έγραψε σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της η Δωροθέα Μερκούρη.

Δείτε επίσης: «Μίλα ελληνικά μαρή ψωνάρα, βλαχάρα, άντε» - Ξέσπασε η Δωροθέα Μερκούρη για τη νέα "επίθεση" που δέχθηκε

Η εικόνα που ανέβασε η Δωροθέα Μερκούρη ποζάροντας topless στην παραλία

Χθες, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, η Δωροθέα Μερκούρη έκανε ακόμα μια ανάρτηση στο Instagram, μέσα από την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια νέα φωτογραφία από τις διακοπές της, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει topless στην παραλία, φορώντας μόνο... τα γυαλιά της. Φυσικά, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes έπεσαν «βροχή».

Την εικόνα αυτή, η ίδια την συνόδευσε με μια λεζάντα, όπου έγραφε:

«Ένα καλοκαίρι όπου σκέφτηκα πολλά πράγματα γιατί δεν είδα τόσο κόσμο. Και μετά σκέφτηκα πόσα καλοκαίρια πέρασα, όμορφα, γεμάτα ποίηση. Και θεωρούσα τον εαυτό μου τυχερό, γιατί τα είχα.

Πού σκέφτηκα πόσοι άνθρωποι δεν έχουν περάσει ούτε ένα από τα καλοκαίρια μου. Παραμένουμε οι πιο τυχεροί, αλλά δεν ισχύει για όλους. Ξυπνάω και σκέφτομαι δυνατά και απλά λέω ευχαριστώ».

Δείτε την φωτογραφία: