Σάκης Κατσούλης – Χαμός στο νέο βήμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη: Ο «τσακωμός» του ζευγαριού και το backstage που μοιράστηκαν

Πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ η φιναλίστ του Survivor

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το καλοκαίρι τελείωσε και επίσημα για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως βάζουν τα μαγιό τους στο πίσω μέρος της ντουλάπας. Το ζευγάρι πέρασε ένα έντονο τρίμηνο, γεμάτο έρωτα, συγκινήσεις, όμορφες και δύσκολες στιγμές, και επέστρεψε με γεμάτες μπαταρίες για τη νέα σεζόν.

Σημειώνεται ότι, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τον ρόλο του Mr Exatlon, ο Σάκης Κατσούλης τελικά δεν έχει δεχτεί να παρουσιάσει το reality του ΣΚΑΪ, μέχρι στιγμής, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι εκείνη που κάνει «ποδαρικό» στα επαγγελματικά του ζευγαριού με μία συνεργασία-έκπληξη.

Δείτε επίσης: Συντετριμμένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ανάρτηση με το νεκρό γάτο της - «Θα μου λείψεις άπειρα αγγελούδι μου!»

Στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Το spoiler του Σάκη Κατσούλη

Πριν από λίγη ώρα ο Σάκης Κατσούλης μοιράστηκε ένα backstage βίντεο, στο οποίο έχει κεντρικό ρόλο η αγαπημένη του. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη χαλαρώνει σε spa, αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο στα παρακάτω στιγμιότυπα.

Η φιναλίστ του Survivor πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Γιώργου Τσαλίκη για το τραγούδι «Παραμιλάς», που γυρίστηκε στο spa του Σάκη Κατσούλη. Το ζευγάρι διατηρεί φιλία με τον τραγουδιστή και αντιδήμαρχο Περιστερίου, περιοχή που δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο επιχειρηματίας, ενώ ενδεικτικό είναι πως τον είχε επισκεφτεί και στα εγκαίνια του μαγαζιού του.

Στο δεύτερο βίντεο που μοιράστηκαν, μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνονται να τσακώνονται, προφανώς για χάρη του βίντεο κλιπ, αφού μόλις κλείνει η κάμερα και οι δύο φεύγουν χαμογελώντας.

Τι δήλωνε για το επόμενο βήμα

Στην πραγματικότητα το ζευγάρι φαίνεται να περνάει μία από τις ωραιότερες φάσεις στην προσωπική του ζωή. «Έχουν περάσει πέντε χρόνια, έχουμε μεγαλώσει μαζί με τον Σάκη, είναι στο χέρι του πότε θα γίνει η πρόταση. Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς λένε ότι είμαι εγκυμονούσα. Γενικά δεν δίνουμε καθόλου σημασία. Αυτά δεν είναι προβλήματα που πρέπει να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας, κοιτάμε μόνο να είμαστε καλά, εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι. Πάντα θα λένε, αλλά δεν με απασχολεί καθόλου», είχε δηλώσει για το επόμενο βήμα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.