Γιάννης Αντετοκούνμπο - Το μίνι νυφικό της Μαράια κέρδισε τις εντυπώσεις: «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα»

Μαγεύει η κυρία Αντετοκούνμπο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/giannis_an34
Instagram/giannis_an34

Έχουν περάσει 11 μέρες από τότε που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στο Costa Navarino. Παρά τις μεγάλες προσωπικότητες που έδωσαν τον «παρών» από τον χώρο της πολιτικής και του αθλητισμού, το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει την τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με ελάχιστα στιγμιότυπα να κυκλοφορούν.

Η σύζυγός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πρόσφατα άλλαξε και το επίθετό της, αποφάσισε να μοιραστεί ορισμένα νέα στιγμιότυπα από το pre-wedding πάρτι της.

Δείτε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άλλαξε το επίθετό της η Μαράια – Δείτε φωτογραφίες απ' το bachelorette πάρτι

Η ιδιαίτερη επιλογή της συζύγου του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η κυρία Αντετοκούνμπο (επίσημα πλέον) φαίνεται να φοράει ένα μίνι νυφικό, να έχει ισιωμένα τα μαλλιά της και να χαίρεται την κάθε στιγμή. Στο πέπλο της γράφει «Bride to be», με τον ενθουσιασμό της για τον επικείμενο γάμο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην κρύβεται. «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαράια.

Η Μαράια είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες από το bachelorette πάρτι της. Λίγο πριν τον γάμο της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, διασκέδασε σε σκάφος με τις φίλες της, με το λευκό να κυριαρχεί τόσο στα ρούχα της, όσο και στο μαγιό που επέλεξε. Όλες οι υπόλοιπες καλεσμένες φόρεσαν μαύρα, ώστε να ξεχωρίζει η νύφη.

Θυμίζουμε ότι μετά τον γάμο τους, ο Γιάννης και η Μαράια Αντετοκούνμπο ταξίδεψαν στη Μύκονο. O σταρ του NBA με τη σύζυγό του τίμησαν την ελληνική κουζίνα και έδειξαν την αγάπη τους για τη χώρα που μεγάλωσε εκείνος. Στο πλευρό τους βρίσκονταν οι γονείς της Μαράια, με τους οποίους ο διεθνής Έλληνας μπασκετμπολίστας φάνηκε να διατηρεί άψογες σχέσεις.