Γιάννης Αϊβάζης: "Ανάβει φωτιές" μετά το χωρισμό από την Κορινθίου - Η φωτογραφία του με κοιλιακούς φέτες στο μπάνιο

Οφθαλμόλουτρο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ανανεωμένος είναι ο Γιάννης Αϊβάζης μετά το χωρισμό του από την Μαρία Κορινθίου κάτι που φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός έχει αφήσει άφωνες τις followers του.

Με την σύζυγό του που μοιράστηκαν 14 χρόνια γάμου, ενώ απέκτησαν και την κόρη τους η οποία είναι στην εφηβεία, πήραν την απόφαση να λήξουν το γάμο τους με την είδηση να γίνεται γνωστή στα μέσα του Αυγούστου. Κανείς από τους δυο την περίοδο εκείνη δεν έκανε δηλώσεις, ωστόσο, όλοι μιλούσαν για κάτι σίγουρο.

Η οριστική επιβεβαίωση και η απάντηση στις φήμες που τους ήθελαν ο χωρισμός αυτός να είναι διαφημιστικό κόλπο για μια παράσταση στην οποία θα συμπρωταγωνιστούν, ήρθε από την Μαρία Κορινθίου.

«Στο ποστ που ανέβασα στο Instagram για το θεατρικό ήταν κάποια μηνύματα που φυσικά τα περίμενα. Κάποια μηνύματα που βέβαια μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιον ανθρώπων. Ότι είτε ο χωρισμός είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο. Ναι... Λοιπόν, φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα. Το σκεφτόμουν αν ανεβάσω τέτοιου τύπου στόρι αλλά νομίζω ότι λίγο θα τοποθετηθώ.Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν... Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε τον δεκαπενταύγουστο. Επίσης δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι...» ξεκαθάρισε σε ανάρτηση στο προφίλ της - δείτε εδώ ολόκληρη την δήλωσή της.

Ο ανανεωμένος Γιάννης Αϊβάζης

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αϊβάζης δεν έχει τοποθετηθεί καθαρά για το χωρισμό τους. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε πρόσφατα με φωτογραφία του στα social media, μετακομίζει σε νέο σπίτι (δείτε το εδώ).

Οι περισσότερες ωστόσο αναρτήσεις τους είναι... φωτιά. Πριν από λίγη ώρα πόζαρε στο μπάνιο του χωρίς την μπλούζα του λέγοντας καλημέρα στους διαδικτυακούς του φίλους με κοιλιακούς φέτες.

Γιάννης Αϊβάζης σώμα