Αγνώριστη η Καλομοίρα: Η τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή της - Μελαχρινή με κοντό αυστηρό καρέ

Δείτε τη φωτογραφία με τον σύζυγο της, Γιώργο Μπούσαλη

Αγνώριστη η Καλομοίρα: Η τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή της - Μελαχρινή με κοντό αυστηρό καρέ

Η Καλομοίρα για άλλη μια φορά αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνιση της με ένα νέο, τολμηρό, hair look. Η γνωστή τραγουδίστρια ανά τα χρόνια έχει πειραματιστεί με διάφορα hair looks, από μακριά, καστανά μαλλιά μέχρι κοντό καρέ ξανθό. Μάλιστα, το τολμηρό ξανθό της είχε κάνει μεγάλη αίσθηση με κάποιους να την συγκρίνουν με την Μέριλιν Μονρόε.

Ωστόσο, η Καλομοίρα φαίνεται τους τελευταίους μήνες να προτιμά τις πιο ασφαλείς και ήρεμες επιλογές στα μαλλιά της, όπως το μακρύ καστανό μαλλί, το οποίο και διατηρούσε μέχρι πρόσφατα.

Η τελευταία της εμφάνιση με το παλιό της look ήταν σε γάμο πάλι στενού της ζευγαριού στο οποίo παρευρέθηκε ως καλεσμένη αλλά και ως.. παρανυμφάκι! (δείτε εδώ περισσότερα από την εντυπωσιακή βραδιά)

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ
Η Καλομοίρα με μακρύ καστανό μαλλί

Η ανάρτηση της Καλομοίρα που αποκαλύπτει το νέο look στα μαλλιά της

Σε μια νέα ανάρτηση της στα social media,λοιπόν, η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται να ποζάρει στο φακό με τη νέα της εμφάνιση. Στις φωτογραφίες βλέπουμε να διατηρεί το γλυκό καστανό χρώμα στα μαλλιά της, αλλά αυτή τη φορά το συνδυάζει με ένα αυστηρό κοντό καρέ κούρεμα!

Μάλιστα, στην ανάρτηση της, η Καλομοίρα φωτογραφίζεται με τον σύζυγο της, Γιώργο Μπούσαλη κατά την διάρκεια ενός γάμου που βρέθηκαν ως καλεσμένοι.

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει το νέο της look στους θαυμαστές της με την λεζάντα "Νέο μαλλί guys!"

Δείτε την ανάρτηση:


Το νέο της κούρεμα επέλεξε να το αναδείξει με ένα chic μαύρο σύνολο και χρυσά σκουλαρίκια, εντυπωσιάζοντας τους followers της.

Το καρέ χτένισμα είναι η νέα απόλυτη τάση

Το καρέ χτένισμα στα μαλλιά σε όλα τα μήκη του πέρα από την κομψότητα και την ανανέωση που φέρνει σε μια γυναίκα, φαίνεται να προτιμάται όλο και περισσότερο και για την πρακτικότητα του.

Μάλιστα, όλο και περισσότερες γυναίκες της showbiz το επιλέγουν φέτος το καλοκαίρι, αλλά, και το φθινόπωρο αναδεικνύοντας το ως την απόλυτη τάση.

Είναι ένα χτένισμα που παραπέμπει σε French girls, δίνονταν έναν αέρα και στυλ στην κάθε γυναίκα χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα καθημερινό αλλά ταυτόχρονα effortless και σικάτο look.

Κάποιες από τις Ελληνίδες της showbiz που επέλεξαν φέτος να ακολουθήσουν τις τάσεις και να κόψουν τα μαλλιά τους ένα στυλάτο καρέ είναι:

Η Κλέλια Ανδρουλάτου με το ατιμέλητο look και τα έντονα φρύδια

Κλέλια Ανδρουλάτου
Η Κλέλια Ανδρουλάτου με καρέ χτένισμα - Πηγή: @klelia_andriolatou

H Δανάη Μπάρκα με το αυστηρό καρέ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά και τις γωνίες του προσώπου της

Δανάη Μπάρκα
Η Δανάη Μπάρκα με καρέ χτένισμα - Πηγή: @danai_barka

Η Δούκισσα Νομικού με μακρύ dirty blonde καρέ που εντυπωσιάζει

Δούκισσα Νομικού
Η Δούκισσα Νομικού με μακρύ καρέ χτένισμα - Πηγή: @dutchesss_