Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: Μένουν σε διαφορετικά σπίτια εδώ και πέντε μήνες - Η απόφαση που πήραν

Μαύρα σύννεφα πάνω από το γάμο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: Μένουν σε διαφορετικά σπίτια εδώ και πέντε μήνες - Η απόφαση που πήραν

Μαύρα σύννεφα φαίνεται πως έχουν σκεπάσει το γάμο του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου. Το ζευγάρι απασχόλησε πολύ στις 12 Δεκεμβρίου, όταν πήρε την απόφαση να παντρευτεί έπειτα από 18 χρόνια σχέσης και της απόκτησης ενός παιδιού.

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου και τη νύφη παρέδωσε ο γιος τους, ενώ καλεσμένοι ήταν κοντινοί φίλοι και συγγενείς. Τις επόμενες ημέρες έγιναν πολλές αναρτήσεις στα social media από τον γάμο, ανάμεσα τους και η φωτογραφία που είχε προκαλέσει τεράστιο ντόρο (δείτε την εδώ).

Από χθες 11/9 ωστόσο πολλά ερωτηματικά προκάλεσε το γεγονός πως ο Νίκος Κουρής διέγραψε τις αναρτήσεις που είχε κάνει από το γάμο τους - ενώ οι Έλενα Τοπαλίδου τις έχει κρατήσει όλες - και έχει αφήσει μόνο τη φωτογραφία από το χορό με το γιο του. Περισσότερα όμως ερωτηματικά έφερε και το unfollow στην σύζυγό του στο Instagram.

Τι συμβαίνει με Νίκο Κουρή και Έλενα Τοπαλίδου

Νίκος Κουρής Έλενα Τοπαλίδου χωρισμός

Στην εκπομπή Summer’s cool , ο Ισίδωρος Φίκαρης αποκάλυψε σχετικά με το ζευγάρι και τις φήμες περί χωρισμού πως: «Είναι λίγο πιο εσωστρεφής μου είπαν. Δεν μου επιβεβαίωσαν ούτε μου διέψευσαν αν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους. Όπως μου είπαν, ίσως αυτή η εσωστρέφειά του και αυτό το αποτράβηγμα να έχει να κάνει και με κάτι που έχει συμβεί στο ζευγάρι, αλλά είναι πολύ αγαπημένοι και θεωρούν ότι θα πάνε όλα καλά».

Σύμφωνα ωστόσο με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time το ζευγάρι τους τελευταίους πέντε μήνες πήρε την απόφαση να βρίσκεται σε διάσταση και μένει σε διαφορετικά σπίτια. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουρής το τελευταίο διάστημα μένει σε άλλο σπίτι. Άγνωστο ωστόσο είναι αν τα σύννεφα που έχουν δημιουργηθεί τους οδηγήσουν στον χωρισμό ή στην επανασύνδεση.