Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτές τις ημέρες έχω την χαρά να...» - Η τρυφερή εξομολόγηση για τα παιδιά της

Δεύτερη ημέρα σχολείο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
stam_tsimtsili/Instagram
stam_tsimtsili/Instagram

Δεύτερη ημέρα με ανοιχτά τα σχολεία σήμερα και μετά την συγκίνηση που βίωσαν οι γονείς χθες (δείτε τις αναρτήσεις των επωνύμων με τα παιδιά τους), η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μια εξομολόγηση στο προφίλ της στο Instagram για τις κόρες της και το γιο της.

Η παρουσιάστρια που την Δευτέρα 16/9 κάνει πρεμιέρα με το Happy Day στον ALPHA - το οποίο επιστρέφει για 11η χρονιά στον αέρα - απολαμβάνει να βάζει τα παιδιά της κάθε πρωί στο σχολικό και να πηγαίνουν στο σχολείο. Κάτι που άλλες χρονιές δεν κατάφερε καθώς δούλευε.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα παιδιά της

Σήμερα Πέμπτη 12/9 το πρωί, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία από το σχολικό των παιδιών της και έγραψε «Αυτές τις ημέρες έχω την χαρά να βάζω εγώ τα παιδάκια μου στο σχολικό. Από Δευτέρα θα κάνουμε τις γνωστές video κλήσεις για καλημέρα και θα βρισκόμαστε το μεσημέρι όταν τα παραλαμβάνω».

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά

Φέτος το καλοκαίρι οικογενειακώς γέμισαν τις μπαταρίες τους για τον απαιτητικό χειμώνα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τις παραδοσιακές διακοπές της στην Πάρο με την οικογένεια της, ταξίδεψε στην Σιγκαπούρη. Μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τις δυο κόρες τους απόλαυσαν τις βόλτες τους θαυμάζοντας αξιοθέατα της τουριστικής χώρας της Ασίας.

Το όμορφο ταξίδι της αποκάλυψε με φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από διάφορα σημεία που επισκέφθηκαν.

Σε άλλη ανάρτηση της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε τις χαλαρές στιγμές που πέρασαν στην παραλία. Η παρουσιάστρια λίγο πριν επιστρέψει στο Happy Day πόζαρε με μαύρο μπικίνι με θέα την θάλασσα.