Δούκισσα Νομικού: Αυτά είναι τα υγιεινά σνακ που ετοιμάζει στα παιδιά της για να πάρουν στο σχολείο

Τι έβαλε στην κόρη της και τι στο γιο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
dutchesss_/Instagram
dutchesss_/Instagram

Η Δούκισσα Νομικού πήγε χθες 11/9 για πρώτη ημέρα τα παιδιά της στο σχολείο (δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε) και από σήμερα ξεκινάει το κλασικό χειμερινό πρόγραμμα με πρωινό ξύπνημα και καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες.

Η δεύτερη ημέρα του σχολείο, είχε για την πρώην παρουσιάστρια πρωινό ξύπνημα όχι μόνο για να ετοιμάσει τα παιδιά αλλά και για να τους φτιάξει τα σνακ για το σχολείο ώστε να έχουν να φάνε μέχρι να γυρίσουν στο σπίτι.

Τι βάζει η Δούκισσα Νομικού στα μπολ των παιδιών της;

Η Δούκισσα Νομικού θέλει τα παιδιά της να τρώνε υγιεινά ειδικά τώρα που είναι σε μικρή ηλικία. Για αυτό τα σνακ που τους ετοιμάζει θέλει να είναι σπιτικά. Έτσι λοιπόν, έβαλε και στον Σάββα αλλά και στην Αναστασία σπιτικές κρέπες χωρίς ζάχαρη με ταχίνι και κακάο και κέικ που έφτιαξε η γιαγιά. Μάλιστα το μενού είχε και φρέσκα φρούτα.

«Ίσως να το παραέκανα με τα σνακ - δεν κλείνουν τα τάπερ», σχολίασε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί με τις διαδικτυακές της μαμάδες τις επιλογές της.

Δούκισσα Νομικού παιδιά φαγητό σχολείο

Η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και πολύ δεμένη. Μάλιστα, το ζευγάρι γιόρτασε 7 χρόνια γάμου. Με αφορμή την επέτειο του, έσβησε μία ιδιαίτερη τούρτα που έχει σημειωμένη την ημερομηνία τους, ήταν βαμμένη στα κόκκινα (για χάρη του Ολυμπιακού) και έγραφε: «7 χρόνια παντρεμένοι! Στα 100 μωρό μου».

Η Δούκισσα Νομικού σημείωσε από την πλευρά της: «Χρόνια μας πολλά μωρό μου! 7 χρόνια η γυναίκα σου, 10 χρόνια το κορίτσι σου. Μέχρι να γίνω γιαγιάκα θέλω να μου κρατάς το χέρι». Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

undefined