Κωνσταντίνος Βασάλος – «Γιατί δεν ήμουν καλεσμένος;»: Το πρώτο του σχόλιο για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Χαίρομαι, περάσαμε έξι χρόνια μαζί»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος – «Γιατί δεν ήμουν καλεσμένος;»: Το πρώτο του σχόλιο για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Για πρώτη φορά από την ημέρα που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε νυφικό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για τον γάμο της στην Κρήτη (δείτε φωτογραφίες). Θυμίζουμε πως υπήρξαν ζευγάρι για περίπου έξι χρόνια, ωστόσο φαίνεται να διατηρούν καλές σχέσεις μέχρι σήμερα.

Χαρακτηριστικό είναι πως, όταν οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Βασάλου του ετοίμασαν ένα καρουζέλ με τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, στο πρόσφατο βίντεό του στο Youtube, εκείνος δεν δίστασε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν και να κάνει ερωτήσεις στην πρώην σύντροφό του.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι αναρτήσεις του την στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρευόταν!

Η... απορία του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Γάμος Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Γρηγόρη Μόργκαν. Παντρευτήκανε 1η Σεπτεμβρίου 2024. Κατ’ αρχάς να πούμε ότι ήταν ένας φανταστικός γάμος, από ρούχα, επιλογή εκκλησίας και το πάρτι έτσι όπως έγινε. Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι, 80 άτομα. Και τώρα θέλω να θέσω ένα ερώτημα, Ευρυδίκη. Εγώ γιατί δεν ήμουν καλεσμένος;», ανέφερε αρχικά με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στο βίντεο μπήκε και ο Fipster, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να συνεχίζει: «Έχω πάρα πολλά ερωτηματικά. Τι συμβαίνει άραγε; Δεν ξέρω αν θα πήγαινα, αν ήμουν καλεσμένος. Θα το σκεφτόμουν… Ήμασταν έτοιμοι να έρθουμε να σου κάνουμε έκπληξη, είχαμε ετοιμάσει και δώρο, έναν αποχυμωτή. Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία κάθε ανθρώπου, πόσω μάλλον της Ευρυδίκης που περάσαμε και έξι χρόνια μαζί. Να ζήσετε, να ευτυχήσετε. Όλα τα καλά εύχομαι».

Πώς του φάνηκαν οι φωτογραφίες γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Στη συνέχεια πήρε στα χέρια του τις φωτογραφίες του γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, για τις οποίες είχε... ενστάσεις. «Λάθος η πρώτη φωτογραφία να είναι ασπρόμαυρη. Δεν έχει πεθάνει κάποιος, έχετε παντρευτεί. Βάλτε μια έγχρωμη. Τι είναι αυτό τώρα; Δηλαδή, αυτή αν ήταν έγχρωμη θα ήταν φανταστική», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Εντάξει, ήταν ένα ποστ που δείχνει την ημέρα εκείνη. Πιο πολύ είναι ποστ ενθύμιο, να έχουμε να θυμόμαστε. Όταν έχεις τόσο μεγάλη χαρά που έχεις παντρευτεί, δεν έχεις στο μυαλό σου να βρεις της κατάλληλη φωτογραφία, τις πετάς εκεί και λες, “πάρτε τες, παντρεύτηκα”. Έκλεισα με την Ευρυδίκη, τι άλλο να σχολιάσω; Ποιος άλλος θα σχολίαζε τόσο κουλ τον γάμο της πρώην κοπέλας του; Κανένας. Μόνο εγώ» κατέληξε στον σχολιασμό του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε το βίντεο από το 27:40 και μετά: