Γιώργος Βογιατζής για τη σύζυγό του: «Επιτέλους ένας ευτυχισμένος γάμος! Με άφησαν και οι δύο γυναίκες μου»

Το γεύμα με την Μπελούτσι και η σχέση που δεν έκανε με την Ορνέλλα Μούτι!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Βογιατζής, πέρα από αναγνωρισμένος ηθοποιός, υπήρξε και ένας απ' τους πιο γοητευτικούς άντρες της γενιάς του. Ως καλεσμένος στο Στούντιο 4 μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, τις τρεις συζύγους του, με τελευταία όλων την 35 χρόνια μικρότερή του, Ντιάνα Σκόριτς.

Φυσικά ο Γιώργος Βογιατζής αναφέρθηκε και στις γυναίκες-θρύλους που γνώρισε, τη Σοφία Λόρεν, τη Μόνικα Μπελούτσι και την Ορνέλλα Μούτι. «Τη συμπαθούσα πολύ», είπε για την πρώτη συμπληρώνοντας πως: «Είχε μανία να μου κόψει το τσιγάρο, είχε ειδοποιήσει την παραγωγή να μου πετάνε τα πακέτα. Είχαμε μία σκηνή που τη “βιάζω”. Κάποια στιγμή όπως την έπιασα, έκανε σαν να την πόνεσα. Σταματάω, τη ρωτάω τι συνέβη και μου λέει “Ακόμα γυναίκα και με πιάνεις παντού, θες να μην αντιδράσω;”. Έμεινα βλάκας!».

Δείτε επίσης: Γιώργος Βογιατζής: «Όταν χώρισα με την πρώτη μου γυναίκα ο δικαστής μου έδωσε εμένα το παιδί γιατί ήταν λίγο παλαβή»

«Εξωπραγματική ήταν η ομορφιά της Ορνέλλα Μούτι. Κούκλα και συμπαθητικό κορίτσι. Βαστίχτηκα να μην κάνω σχέση μαζί της γιατί ήμουν παντρεμένος. Όταν έχω σχέση δεν τα μπερδεύω. Με είχε καλέσει σπίτι, αλλά μείναμε μόνο σε ένα γεύμα», σημείωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Βογιατζής.

Για να συμπληρώσει: «Η Μπελούτσι έγινε πιο κούκλα μετά, εγώ τη γνώρισα 21-22 ετών. Της είπα “θέλω να σε βγάλω έξω”, δεν είχα δει τέτοιο πράγμα. Είχαν γυρίσει όλοι οι άντρες να την κοιτάμε. Τρώγαμε με τη σύζυγό μου κι εκείνη, τα είχε φτιάξει με ένα φίλο μου ο οποίος ήταν παράξενος και μου λέει “Γιώργο μου, δεν με... αύτωνε”. Γύρισε όλο το εστιατόριο, είχαμε μείνει όλοι άναυδοι».

Ο Γιώργος Βογιατζής για την απίθανη γνωριμία με την πρώτη του σύζυγο

Σε διαφορετικό σημείο ο Γιώργος Βογιατζής αναφέρθηκε στον τρόπο που γνώρισε την πρώτη του σύζυγο και μητέρα της κόρης του, Νάντια Κασίνι, όταν ακόμα ήταν παντρεμένη με τον κόμη Ιγκόρ Κασίνι: «Υπήρχαν τεράστια θέματα γιατί ήταν και είναι λίγο παλαβή. Γίναμε ζευγάρι για... πλάκα. Είχα πάει σε ένα κλαμπ στην Ιταλία, την είδα και μου άρεσε, αλλά ούτε καν σκεφτόμουν να κάνω σοβαρή σχέση μαζί της, ήταν παντρεμένη. Για να της μιλήσω βρήκα ευκαιρία, μου τη γνώρισαν με τον άντρα της και τους είπα ότι έχω ένα πολύ ακριβό αμάξι και θέλω να το πουλήσω».

«Με γούσταρε αυτή, δώσαμε ραντεβού για να της δείξω το αυτοκίνητο. Μπήκαμε μέσα, μετά πήγαμε στη θάλασσα και γυρίζω σπίτι που έμενα με την Ειρήνη Παπά. Ήταν να ξεμπερδεύω με αυτή την τρελή και της λέω “Αν θες να είσαι μαζί μου, άσε τον άντρα σου, πάρε ένα μπλουτζίν και έλα”. Η Ειρήνη μου λέει “Αυτή είναι τρελή Αμερικάνα, θα έρθει”. Και ήρθε...», κατέληξε όσον αφορά αυτό το κεφάλαιο ο Γιώργος Βογιατζής.

Το «λιμάνι» του τα τελευταία 25 χρόνια

Αναφερόμενος στην 3η σύζυγό του, Ντιάνα Σκόριτς, ο Γιώργος Βογιατζής είπε ανακουφισμένος: «Επιτέλους ένας ευτυχισμένος γάμος! Με άφησαν και οι δύο γυναίκες μου, και μετά ήθελαν να γυρίσουν, αλλά όταν φεύγω ποτέ δεν γυρίζω. Τώρα είμαι σε σχέση 25 χρόνια, παντρεμένος εδώ και 5 χρόνια, είναι η μακροβιότερη σχέση μου. Η πρώτη ήταν 10-11 χρόνια, η δεύτερη 6-7, η τρίτη ήταν και η τυχερή».

«Όλοι με παρακαλάνε να γράψω για τη ζωή μου», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Βογιατζής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μία μέρα η μυθιστορηματική ζωή του να γίνει βιβλίο.