Κατερίνα Καινούργιου: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα στο Super Κατερίνα με αλλαγές στο πλατό (Φωτογραφίες & βίντεο)

Μπαίνει στην τελική ευθεία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα στο Super Κατερίνα με αλλαγές στο πλατό (Φωτογραφίες & βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Η δημοφιλής παρουσιάστρια, που έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον τηλεοπτικό στίβο, επιστρέφει για ακόμη μια σεζόν στον Alpha, με αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας της, όσο και στο πλατό της εκπομπής.

Σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο νέο σκηνικό της εκπομπής, και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media, το πλατό θα είναι ανανεωμένο και έτοιμο να υποδεχτεί την ίδια και τους συνεργάτες της. Οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ οι αλλαγές στο χώρο δείχνουν ότι η ομάδα της έχει δώσει έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Και δεύτερη αποχώρηση από το STAR για τα μάτια της - Από το Breakfast@Star στο Super Κατερίνα

Φουλ ανανεωμένη η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πιο ανανεωμένη και αποφασισμένη από ποτέ να μπει δυναμικά στη νέα τηλεοπτική σεζόν. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το teaser που ανέβασε, στο οποίο «σπάει» τον τοίχο και μπαίνει στο πλατό.

Η νέα σεζόν αναμένεται συναρπαστική για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της, με την ίδια να δηλώνει έτοιμη να κατακτήσει ξανά την κορυφή στις μετρήσεις τηλεθέασης.

Κατερίνα Καινούργιου: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα με αλλαγές στο πλατό (Φωτογραφίες & βίντεο)
Κατερίνα Καινούργιου: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα με αλλαγές στο πλατό (Φωτογραφίες & βίντεο)

Οι αλλαγές στην εκπομπή της

Παλιοί και νέοι γνώριμοι θα βρίσκονται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Θέμης Μάλλης συνεχίζει να έχει την ευθύνη του προγράμματος ως υπεύθυνος των ψυχαγωγικών εκπομπών της Barking Well Media, ενώ στην αρχισυνταξία τρεις γυναίκες θα στηρίζουν την παρουσιάστρια. Η Φλωρεντία Φραγκουδάκη, η οποία έχει αναλάβει το κομμάτι της ενημέρωσης, η Σοφία Ζαμπάρα, που βρίσκεται στο ψυχαγωγικό κομμάτι, και η Μίνα Τζανετάτου, που είναι προϊσταμένη των βίντεο.

Όσον αφορά στο πάνελ, παραμένει ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ επιστρέφει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και στην παρέα τους εντάσσεται και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Χρύσλας Γεωργακοπούλου, ενώ στην κουζίνα του στούντιο θα βρίσκεται ο Πέτρος Συρίγος.

Όλοι μαζί, λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έκαναν την πρώτη σύσκεψη την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και η παρουσιάστρια τους υποδέχθηκε όλους με ένα μεγάλο χαμόγελο και θετική ενέργεια, σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Συζήτησαν και φαίνεται πως έχουν καταλήξει πως η θεματολογία της εκπομπής θα παραμείνει πάνω κάτω ίδια με την περασμένη σεζόν, συνδυάζοντας ενημέρωση και ψυχαγωγία, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.