Ελένη Μενεγάκη: Το νέο look της παρουσιάστριας - Η λαμπερή αλλαγή και το μήνυμά της

Ανανεωμένη σε όλους τους τομείς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elenimenegaki
instagram/elenimenegaki

Δεν αποχωρίζεται το ξανθό η Ελένη Μενεγάκη, ένα look που την έχει καθιερώσει διαχρονικά στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού. Η παρουσιάστρια επέλεξε να απέχει για φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν απέχει από τα social media με κάθε της ανάρτηση να γίνεται θέμα συζήτησης.

Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της Τετάρτης 11/9, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να πάει για ένα φρεσκάρισμα. Επισκέφτηκε την κομμώτριά της, ανανέωσε το χαρακτηριστικό ξανθό χρώμα των μαλλιών της και δεν δίστασε να μοιραστεί στιγμιότυπα από το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το νέο της χρώμα είναι ακόμη πιο φωτεινό, τονίζοντας έτσι την ανανέωση που έχει έρθει στη ζωή της τους τελευταίους μήνες.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Νεοκλασικό με τεράστια βιβλιοθήκη στο σαλόνι - Το σπίτι που μένει η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου, με τον πατριό της στην Κάρυστο

Ανανεωμένη και λαμπερή η Ελένη Μενεγάκη

Με τη γνωστή της αμεσότητα, η παρουσιάστρια συνόδευσε τις φωτογραφίες της με ένα μήνυμα γεμάτο ενθουσιασμό για το νέο της look. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λατρεύω το χρώμα των μαλλιών μου (ειδικά όταν είναι φρεσκοβαμμένα) γιατί είναι ξανθό φωτεινό που δεν κιτρινίζει! Βλέπετε πως καμαρώνω στις φωτό! Υ.Γ. Κατερινάκι μου, σε αγαπώ!»

Με αυτόν τον τρόπο, η Ελένη Μενεγάκη απέδειξε για άλλη μια φορά πως η απλότητα και η φυσικότητα είναι το κλειδί για μια διαχρονική εμφάνιση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αγαπημένη της κομμώτρια για το άψογο αποτέλεσμα.

Σημειώνουμε ότι τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη τις πέρασε στο όμορφο εξοχικό της στην Άνδρο, μαζί με την οικογένειά της, με την οποία ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα δεμένη. Η παρουσιάστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της αμακιγιάριστη και ντυμένη με απλά ρούχα, ωστόσο στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται αρκετά πιο περιποιημένη και ελαφρώς μακιγιαρισμένη.

Υπενθυμίζουμε ότι ίδια, λίγο πριν ολοκληρωθεί η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, είχε ανακοινώσει ήδη στους συνεργάτες της εκπομπής της στο MEGA πως δεν είχε σκοπό να συνεχίσει την συνεργασία της με το συγκεκριμένο κανάλι και παρόλο που δεν έκανε δηλώσεις στις κάμερες για το γεγονός αυτό, το επιβεβαίωνε με τα λόγια της στον αέρα, ιδιαίτερα τις στιγμές που ρωτούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο εάν είχε κλείσει κάποια συμφωνία εφόσον δεν θα βρισκόταν στο πλευρό της πια.