Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Δημήτρη Σταρόβα: «Μας τρόμαξε πολύ, θέλει λίγη προπόνηση ακόμα στον λόγο»

Πώς σχολίασε την επιστροφή του στη σκηνή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένος στην εκπομπή «Action Τώρα» του Action 24 βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιστροφή του με τους «Άγαμους Θύται» και στο πρόσφατο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας.

Θυμίζουμε πως επηρεάστηκε το κέντρο ομιλίας του καλλιτέχνη, ωστόσο συνεχίζει κανονικά τις θεραπείες του και πλέον βρίσκεται στο στάδιο που μπορεί να φέρει εις πέρας μία παράσταση. Στην εκπομπή, μάλιστα, προβλήθηκε και απόσπασμα από την επανένωση του Δημήτρη Σταρόβα με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στη σκηνή.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: Επέστρεψε στο θέατρο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο - Η συγκινητική στιγμή πάνω στη σκηνή

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για την επιστροφή του Δημήτρη Σταρόβα

«Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι μια χαρά. Ειδικά στην κιθάρα πετάει κανονικά. Στον λόγο θέλει λίγο χρόνο ακόμα, λίγη προπόνηση και θα είναι μια χαρά. Βλέπετε παίζει, είναι τέλειος, παρότι έπαιζε άλλο ρόλο και τώρα βρήκαμε τρόπο για να κάνει την επανεμφάνισή του. Είμαστε μία ωραία παρέα, ξεκινήσαμε 11 άτομα και μετά επεκταθήκαμε. Έχουν περάσει τουλάχιστον 40-50 άτομα», ανέφερε αρχικά ο Ιεροκλής Μιχαηλιδής σχετικά με το reunion της μεγάλης παρέας στους «Άγαμους Θύται».

Αναφερόμενος στο πρόσφατο εγκεφαλικό που υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας, τόνισε πως ήταν δύσκολες οι πρώτες μέρες, ωστόσο πίστεψε σε εκείνον. «Στην αρχή μας τρόμαξε πάρα πολύ, αλλά εγώ για κάποιον λόγο ήμουν αισιόδοξος. Από την πρώτη εβδομάδα. Τις πρώτες ημέρες τα είδαμε όλα αλλά εντάξει. Πλέον πιστεύω ότι βοηθάει πολύ τον κόσμο, έχει και τρομερή δύναμη ο ίδιος. Όλη μέρα με το κανάλι ασχολείται, δεν μπορώ να τον τραβήξω στη δουλειά», κατέληξε με χιούμορ ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.