Έλενα Κρεμλίδου: Το νέο της κούρεμα είναι η απόλυτη σικ αίσθηση του φθινοπώρου

Αποχωρίστηκε τα μακριά της μαλλιά

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram
Instagram

Μια δραστική αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Έλενα Κρεμλίδου, γνωστή στους θαυμαστές της ως Mariposa, επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές που έκανε στο εξοχικό σπίτι των γονιών της στην Χαλκιδική (δείτε εδώ βίντεο από το εξοχικό της).

Αποχαιρετώντας, λοιπόν, τον καλοκαίρι και καλωσορίζοντας το φθινόπωρο, η μελαχρινή influencer αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή της, με ένα κούρεμα που αναδεικνύει περισσότερο το πρόσωπό της και -όπως φαίνεται- έχει γίνει τάση για αυτή τη σεζόν.

Την επιμέλεια των μαλλιών της αυτή τη φορά ανέλαβε ο γνωστός κομμωτής, Σταύρος Λιάρος, ο οποίος μάλιστα δημοσίευσε και σχετικό βίντεο στο Instagram από την όλη διαδικασία.

Όπως γράφει ο ίδιος στην λεζάντα του βίντεο, πρόκειται για μια ολική μεταμόρφωση, καθώς επέλεξε να κόψει τα μαλλιά της αρκετά πιο κοντά, σε σχέση με τα κουρέματα που την έχουμε συνηθίσει. Ειδικότερα, η γνωστή influencer κατέληξε σε ένα κομψό καρέ, διατηρώντας όμως το χρώμα των μαλλιών της στις φυσικές αποχρώσεις του καστανού που ξέρει ότι της ταιριάζουν.

"Ένα λουκ απόλυτης μεταμόρφωσης! Δείτε καθώς μεταμορφώνουμε αυτή την όμορφη κοπέλα και κόβουμε τα μακριά μαλλιά της σε ένα σικ καρέ, που ταιριάζει τέλεια με το στιλ της. Ένα νέο κούρεμα και βάψιμο μπορούν να κάνουν θαύματα - όχι μόνο για την εμφάνισή σας, αλλά και για την αυτοπεποίθησή σας. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια τολμηρή αλλαγή, προκειμένου να αποκαλύψετε την πιο γοητευτική εκδοχή του εαυτού σας. Ετοιμαστείτε για τη στιγμή που θα κάνετε αυτή την μεγάλη αλλαγή.", γράφει ο Σταύρος Λιάρος στην λεζάντα του Instagram.

Δείτε το νέο λουκ της Έλενας Κρεμλίδου

kremlidou
Instagram

Δείτε το βίντεο με την διαδικασία:

Άραγε ο κομμωτής μιλάει γενικά, ή μήπως υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που η Έλενα Κρεμλίδου θα ήθελε μια αλλαγή για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της; Κανείς εκτός από την ίδια δε μπορεί να το γνωρίζει αυτό, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι το νέο κούρεμα της πάει πολύ.