Συντετριμμένη η Νάντια Χαλαμανδάρη - Η τραγική απώλεια της ισπανικής βασιλικής οικογένειας

Ο πρίγκιπας έφυγε σε ηλικία μόλις 54 ετών

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Δύσκολες ώρες για τη Νάντια Χαλαμανδάρη αλλά και για ολόκληρη την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, καθώς ένα μέλος της έφυγε σε πολύ νεαρή ηλικία. Τόσο η ίδια η Χαλαμανδάρη, που είναι χήρα του Ισπανού πρίγκιπα Φερνάντο, όσο και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια βρέθηκαν σε μια ακόμα κηδεία, συντετριμμένοι.

Ο άνθρωπος που έφυγε από την ζωή είναι ο Χουάν Γκόμεζ Αθέμπο Μπορμπόν, ο αδερφός του συζύγου της, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 54 ετών, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο σύζυγος της Νάντιας Χαλαμανδάρη είχε φύγει από την ζωή μόλις 5 μήνες νωρίτερα (δείτε αναλυτικά τι συνέβη εδώ) και το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Νικόλα, ο οποίος επίσης παρευρέθηκε στην κηδεία του θείου του.

Συντετριμμένη η Νάντια Χαλαμανδάρη και η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας

Στην κηδεία, που πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό των Ενόπλων Δυνάμεων στην ισπανική πρωτεύουσα, παρευρέθηκε και το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας, καθώς ο Χουάν Γκόμεζ Αθέμπο Μπορμπόν ήταν εξάδελφος του βασιλιά Φελίπε ΣΤ' της Ισπανίας.

Επιπλέον, στην κηδεία παρευρέθηκαν και οι γονείς του βασιλιά Φελίπε - ο πρώην μονάρχης Χουάν Κάρλος Α', 86 ετών, και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, 85 ετών.

Φυσικά, η κάλυψη του θλιβερού αυτού γεγονότος από τα ισπανικά μέσα ήταν μεγάλη, ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ και οι περισσότεροι παριστάμενοι δεν επιθυμούσαν να κάνουν κάποια δήλωση.

Η Νάντια Χαλαμανδάρη εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη στα media και δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων. Φορούσε ένα μαύρο κοστούμι με σταυροκούμπωτο σακάκι, ενώ ο γιος της ένα σκούρο σακάκι με μαύρη γραβάτα.

Δείτε τα βίντεο από την αποχώρηση της Νάντιας Χαλαμανδάρη από την κηδεία:

Η Ελληνίδα πρώην δημοσιογράφος πλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως κατασκευάστρια οικιστικών πολυτελών κτηρίων στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.